Loveshoot | Romantisch in een Tropische kas

Wat is er nu leuker dan samen met je lief op de foto te gaan? En dan ook nog eens een op een onwijs leuke locatie , een tropische kas in Burgerveen?
Ook met slecht weer kan je shoot dan doorgaan, de temperatuur is aangenaam en het is een hele mooie fotolocatie met zowel een tropische tuin als de rozen kassen echt heel fijn om hier te mogen werken.

Tijdens deze fotosessie heb ik samengewerkt met Richard Bremer, heeft visagiste Alette van www.adejongvisagie.nl de make-up van Marije verzorgd en konden we terecht in de beide kassen van Rozen en Radijs in Burgerveen zodat we de kou niet hoefden te trotseren en we een instant vakantie gevoel kregen terwijl er gewerkt werd. Dat is nog eens fijn toch?

Lekker ongedwongen en spontaan op de foto tijdens een uurtje voor jullie samen met mij erbij, ik kan jullie een leuke loveshoot echt van harte aanraden al ben ik natuurlijk wel een beetje bevooroordeeld. Kijken jullie mee naar de fotosessie van deze twee lieve mensen?

Loveshoot tropische tuinFotosessie op locatieLoveshoot tropische tuinLoveshoot in de kasLoveshoot op locatieLoveshoot tropische tuinLoveshoot tropische tuin
In samenwerking met:
Visagie door Alette de Jong
Trouwlocatie Rozen en Radijs

Wil jij ook graag een leuke loveshoot op deze locatie of op een andere mooie locatie die bij jullie past? Laat het me gerust even weten en we plannen samen een afspraak!