Loveshoot in het bos van Warmond |Milan & Debbie

Het bos van Warmond, een van mijn favoriete fotolocaties in de Bollenstreek en de plek die jullie hier zeker al vaker langs hebben zien komen πŸ˜‰ Met het stel van vandaag sprak ik hier ook af, zij komende vanuit Leiden, ik vanuit Lisse en zo zitten we goed in het midden!

Debbie had voor de feestdagen een cadeaubon gekregen van Milan nadat hij op zijn beurt de foto’s van zijn broer en schoonzus had gezien tijdens hun fotosessie eerder dit jaar. Superleuk als mensen zo enthousiast zijn over mijn werk en ook hun fotosessie bij mij willen reserveren. Een mooie compliment kan je me niet geven πŸ˜‰

Het was echt prachtig weer, het was nog redelijk vroeg in de ochtend zo rond half tien en wat is het licht dan fijn in het bos en zo heerlijk rustig ook!

Wat hadden we een lol tijdens de fotosessie, brandnetels, omgevallen boomstammen, bruggetjes die ineens niet meer te vinden zijn en al dan niet meer. Het was super gezellig en ondanks dat ik hier vaker te vinden ben, kom ik toch steeds weer andere mooie plekken tegen zoals deze op de eerste foto hieronder.

Kijken jullie gezellig mee?

Lieve Milan & Debbie, ik vond het superleuk om jullie liefde vast te leggen en ik wens jullie dan ook alle goeds toe voor de toekomst in jullie nieuwe huis! Hier kunnen jullie vast wel iets van inlijsten voor aan de muur πŸ˜‰

Kleurrijke loveshoot in de bossenRomantische loveshoot in de bossenLoveshoot in het bos van Warmond

Willen jullie ook graag een (romantische)loveshoot boeken op een mooie locatie? Neem gerust even contact met me op via info@chantalcornet.nl of via het contactformulier hier op de site.