Bedrijf in Beeld | Laat zien wie je bent

Potentiele klanten laten zien wie je bent? Het is belangrijker dan je denkt. Een bedrijf in beeld reportage kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar beelden voor op de website en social media , zodat jullie klanten kunnen zien wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie voor staan? Een sfeer impressie van jullie bedrijf, jullie producten en portretten van medewerkers,  dit is mogelijk tijdens de bedrijf in beeld reportage.

 

Bij deze reportage kom ik graag naar jullie toe zodat we de sfeer van jullie bedrijf goed kunnen vast leggen. Nieuwe en bestaande klanten laten zien wie jullie zijn. Bij deze reportage  ontvang je de door mij geselecteerde afbeeldingen in hoge resolutie. Deze zijn nabewerkt op uitsnede en kleur. Er wordt niet gephotoshopt, er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijk (dag)licht en de omgeving zoals deze is.
De beelden worden online aangeleverd zodat je ze direct kunt downloaden en ermee aan de slag kunt. Superhandig! 

Eerder verzorgde ik al de reportages voor verschillende vestigingen van de bibliotheek Bollenstreek: Noordwijk, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Lisse en Noordwijkerhout. Lees hier hun reactie: 
”Chantal heeft voor ons een serie foto’s gemaakt in onze bibliotheek in Noordwijk. We wilden graag een serie foto’s voor onze website en drukwerk om onze werkzaamheden te illustreren. Chantal heeft mooie foto’s gemaakt van onze bibliotheek en haar mensen. Chantal is ook erg prettig in de samenwerking, ze is flexibel, enthousiast en snel in het leveren van de foto’s. We zijn dan ook heel erg tevreden!”

Ook voor  Welzijn Teylingen heb ik al meerdere malen mogen fotograferen: 
“We wilden op onze website profielfoto’s van onze medewerkers plaatsen en zochten iemand die op een ongedwongen manier kon fotograferen. Onze eisen: een frisse uitstraling, niet te statisch, foto’s die de openheid en laagdrempeligheid van onze organisatie uitstralen. Chantal heeft dat mooi vast weten te leggen door ons op een ongedwongen manier te fotograferen in de buitenlucht. Chantal is ook nog eens erg prettig om mee samen te werken, wij zijn een tevreden klant.”

Voor de Maregroep NV Voorhout verzorgde ik een serie portretfoto’s voor publicatie in het SW journaal: 
”Bedankt voor de snelle toezending van de foto’s. We hebben ze meteen bekeken en het ziet er goed uit; absoluut prima bruikbare foto’s!”

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen of jullie je online presentatie zouden kunnen verbeteren? Ik denk graag met jullie mee. Voor meer informatie kun je vrijblijvend even contact opnemen.