Fotografie Workshops | Portretfotografie

Onder het genot van een kopje koffie en thee , meer leren over fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Wil je graag nog mooiere foto’s maken? Ben je benieuwd hoe ik het doe? Wil je graag dat ik even met je meekijk om te zien waar ik je bij kan helpen om je fotografie naar een hoger niveau te tillen? Het kan allemaal tijdens eens van de fotografie workshops die ik aanbied.

Afhankelijk van de workshop welke je wilt boeken spreken we af op een geschikte locatie in de omgeving van Lisse.
Wil je graag je workshop op een andere locatie doen? Dat kan! Houd er dan even rekening mee dat voor fotografie workshops buiten Lisse, ik genoodzaakt ben om €0,40 per kilometer door te berekenen.

Kijk je even mee naar de verschillende workshops?

WORKSHOP PORTRETFOTOGRAFIE | €175,- P.P

Tijdens de workshop portretfotografie leer ik je graag hoe je frisse, stralende portretten kunt maken! Ik leg je graag uit op welke manier ik fotografeer en hoe ik gebruik maak van natuurlijk licht bij mijn portretfotografie

Hoe stuur je het model aan? Maak je gebruik van een reflectiescherm of niet?  Zo ja, hoe werkt dat? Hoe bepaal je de locatie voor een fotosessie en hoe ga je om met het aanwezige licht?
Al deze onderwerpen  komen aan bod tijdens deze workshop.

Na een deel theorie gaan we direct aan de slag en kun je de theorie direct in de praktijk brengen én ga je met je zelfgemaakte foto’s weer naar huis!

Deze workshop duurt ca. 2,5 uur en reserveer je al voor €175,- ex.btw

De datum voor de workshop bepalen we in overleg.

Heb je deze workshop gevolgen en wil je graag meer weten over het fotograferen van een Loveshoot of een familiesessie? Ook dat kan!

Portretfotografie fotografie workshop

Portret fotografie op locatie

zwangerschapsfotografie - Chantal Cornet FotografiePortret fotografie op locatie

fotografie workshopPortret fotografie op locatie

Enthousiast geworden en wil je graag een van de fotografie workshops boeken of wil je voor 2018 alvast een foto workshop boeken in de keukenhof? Klik dan even hier voor meer informatie.