Een fotoshoot als cadeau voor Vaderdag

Op zoek naar een leuk en origineel kado voor vaderdag? Hoe leuk is het om een fotoshoot voor vaderdag cadeau te geven! Er zijn nog een paar plekjes vrij voor een fotosessie. Natuurlijk kun je ook gewoon een cadeaubon bestellen zodat je die aan je vader / opa kunt geven. Kun je die later in het jaar nog inwisselen, superleuk!

Kijk de kleine Samuel, lekker thuis tijdens een newborn lifestyle reportage samen met zijn papa.

Familiefotografie, gezinsfotografie , newborn lifestyle baby fotografie

En ook baby Bodi ging met papa op de foto.

Deze papa had een extra vrije middag en kwam gezellig naar de Kennemerduinen in Haarlem

Gezinsfotografie KennemerduinenDeze papa ging met zijn gezin op de foto bij boerderij het geertje in Zoeterwoude, ook superleuk!

En kijk dit dan, dit zijn de leukste momentjes tijdens een fotosessieFamiliefotografie - Chantal Cornet FotografieHartstikke leuk toch om een fotoshoot cadeau te doen of te krijgen voor vaderdag?

Samen met papa op de foto? Of met papa en opa? Of gewoon met jullie hele gezin of familie? Een fotoshoot is natuurlijk altijd leuk.

Familiefotografie op locatie
Is een fotoshoot ook echt iets voor jullie? Boek dan nu nog jullie fotoshoot voor vaderdag, er zijn nog een aantal plekjes vrij op de doordeweekse dagen en in het weekend. Wacht niet te lang want vooral de weekeinden gaan altijd hard. Gelukkig is het mooi weer en kunnen we ook een fotoshoot voor vaderdag plannen op doordeweekse dagen en vroeg in de avond.

Er zijn meer dan voldoende leuke en mooie fotolocaties in de bollenstreek te vinden, het bos in Lisse en in warmond, het strand en de duinen bij noordwijk en noordwijkerhout en wat dacht je van een leuke fotoshoot in de steegjes van de stad in Leiden of Haarlem?

Voor prijzen en informatie kun je hier even kijken.
Wil je contact met me opnemen? Dat kan hier.