Fotosessie in de duinen

Worden jullie ook zo blij van het zomerse weer? Hoe leuk om dan een fotosessie in de duinen te boeken. De duinen zijn voor mij een van mijn favoriete locaties voor een fotoshoot. Van een fotosessie in de duinen wordt ik dan ook echt heel blij.
Omdat ik enkel fotografeer met natuurlijk licht vinden alle fotosessies plaats op een buitenlocatie.

Als fotograaf weet ik van veel locaties hoe ze eruit zien en welke sfeer dit zal geven op de foto’s. De meeste foto’s die jullie hier op de site zien, zijn fotolocaties in de natuur. Denk hierbij aan het bos, het strand en de duinen. Wat ook wel een beetje logisch is als je op steenworp afstand woont van deze mooie locaties.

Samen met je beste vriendin een fotoshoot in de duinen doen. Gewoon omdat jullie blij worden van de duinen én het leuk vinden om deze foto’s te hebben als herinnering voor later. Lichtblauwe lucht, met je voeten in het zand en heen en weer wiegend duingras geven een hele fijne rustige sfeer.

Vriendinnenshoot in de duinenSamen aan de hand van je papa en mama voor je allereerste fotoshoot in de duinen en het strand van Noordwijkerhout. Kijk nou hoe schattig!

Familiefotografie in de duinen

Je verstoppen in het duingras en dan lekker knuffelen met papa en mama. Het kan zo maar gebeuren tijdens jullie familie fotoshoot op deze mooie fotolocatie in de kennemerduinen . Een supermooie plek tussen haarlem en overveen. Daarna nog lekker even iets drinken in het cafe of een rondje wandelen om het wed en je hebt meteen  een superleuke middag!

Gezinsfotografie Kennemerduinen

fotoshoot in de duinenWorden jullie net als ik ook zo enorm blij van de duinen? Dan is een fotosessie in de duinen van Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk of de Kennemerduinen echt iets voor jullie.
Superleuk voor een sessie familiefotografie, portretfotografie, gezinsfotografie of een romantische loveshoot.