Loveshoot in het buitenland | Curacao

Wat was dit tof! Een loveshoot in het buitenland, Chantal Cornet Fotografie goes global.
Hier droomde ik al zo lang van en nu mocht ik het dan eindelijk doen, een loveshoot in het buitenland. En bedoel ik ook echt ver over de grens, 10 uur vliegen it is want , bon bini Curacao!

Deze lieve mensen heb ik ontmoet op Curacao , ze komen uit Nederland maar in verband met werk woonden zij een tijdje op Curaçao.
Voordat ze weer definitief terug naar nederland zouden gaan wilden ze heel graag nog een mooie herinnering aan hun tijd op dit mooie eiland. Daar zeg ik dan natuurlijk geen nee tegen.
Ik mocht erbij zijn om deze herinneringen voor hen vast te leggen voor ze het eiland weer zouden verlaten om terug te verhuizen naar Nederland.

Een superlief stel, ergens op een verlaten strandje op Curacao, de warmte van de zon , de wind in ons haar én het geluid van de zee op de achtergrond.
Echt helemaal perfect voor een fotosessie.

Het was heerlijk warm tijdens de fotosessie en dan bedoel ik ook écht warm haha!
Helemaal als je zulke temperaturen niet gewend bent want ja, hállo,  ik woon in Nederland , maar wat was het tof!
We hebben op verschillende plekken op het eiland de foto’s gemaakt en een aantal van de foto’s uit deze loveshoot  mag ik hier dus met jullie delen, leuheuk!

Nog elke keer als ik deze foto’s terug zie wordt ik er zo enorm blij van. Ik doe nog even een happy dance dat ik dit voor hen mocht doen.
Hóe gaaf is het dat ik dit werk mag doen, dat ik dit voor jullie mag doen ♡
Kijk snel even mee en voel de zon, het windje, hoor de zee ruisen en zie de liefde van deze leukerds.

Loveshoot curacao, engagementsession Curacao

Loveshoot curacao, engagementsession CuracaoLoveshoot curacao, engagementsession CuracaoLoveshoot curacao, engagementsession CuracaoLoveshoot curacao, engagementsession Curacao , Loveshoot in het buitenland

Fotograferen over de grens is iets wat ik héél graag vaker zou doen.
Wonen jullie in het buitenland? Zijn jullie op een toffe plek op vakantie? Zijn of gaan jullie op huwelijksreis of willen jullie gewoon graag een mooie herinnering van jullie tijd samen?
Voor meer informatie over fotosessies over de grens , kun je vrijblijvend contact met me opnemen.
Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en wie weet zie ik jullie snel. Ik ga natuurlijk graag met jullie mee voor een leuke fotosessie!