Newborn lifestyle Fotografie | Sky

Jullie hebben er negen maanden naar uitgekeken en dan is jullie kleintje er eindelijk!
De eerste weken met jullie kleintje vliegen echt voorbij. Een goede reden om dit nieuwe begin vast te leggen met een Newborn lifestyle Fotografie sessie.
Daarbij help ik jullie natuurlijk heel graag!

Bij dit gezin mocht ik alweer voor de derde keer een newborn lifestyle fotosessie komen doen, superleuk!  Kijk nou wat een schatje er is geboren, de kleine Sky.
Voor de sessies Newborn Lifestyle Fotografie kom ik graag bij jullie thuis. Zo hebben jullie alles bij de hand voor de kleine. Eventueel aanwezige broertjes en zusjes kunnen zo ook lekker in hun eigen omgeving blijven en als ze zin hebben om ook op de foto te gaan, kan dat.

Tien kleine vingertjes, tien kleine teentjes, donkere haartjes én een grote broer en zus die super blij zijn met hun kleine broertje  ♡
Zo blij zelfs dat ze hem het liefst de hele tijd willen vasthouden en willen knuffelen, zó schattig om te zien.

Kleine Sky had zijn eerste fotosessie stiekem al toen hij nog in mama haar buik zat en nu net 2 weken oud mocht hij gewoon alwéér op de foto. Lekker doorslapen en ineens besluiten dat je toch wel nieuwsgierig bent naar wat er allemaal om je heen gebeurt. Een heerlijk rustig en tevreden mannetje die zie lekker laat kussen en knuffelen door zijn grote broer en zus.

Newborn Lifestyle Fotografie SassenheimNewborn Lifestyle Fotografie LisseNewborn Lifestyle Fotografie LisseNewborn Lifestyle FotografieNewborn Lifestyle FotografieNewborn Lifestyle Fotografie LisseNewborn Lifestyle Fotografie LisseNewborn Lifestyle Fotografie Lissenewborn lifestyle fotografie lisseNewborn Lifestyle Fotografie Lisse

Willen jullie ook graag deze mooie herinneringen van jullie pasgeboren baby vast laten leggen?
Ik kom graag bij jullie thuis langs voor een newborn lifestyle fotosessie van jullie mooie gezin!
Voor meer informatie of het boeken van jullie sessie kun je contact met me opnemen..

Wist je dat je al tijdens je zwangerschap contact met me kunt opnemen om jullie sessie vast te leggen?
Natuurlijk kun je Newborn Lifestyle Fotografie ook cadeau geven aan de aanstaande ouders, gaan ze zeker weten leuk vinden.