Fotografie Workshop | Mentorsessie

Mentorsessie voor jou als fotograaf  – Hoe fijn is het als fotograaf om af en toe eens met een frisse blik naar je beelden te kijken? Wil je graag tips hoe je nog betere en mooiere foto’s kunt maken? Samen kijken naar jou bedrijf , Zijn er zaken waar je tegen aanloopt? Wat wil je bereiken en vooral wat kun je daarvoor doen?

Kennis kun je naar mijn mening namelijk prima delen en daarom help ik jou graag verder tijdens een van de mentorsessies. Een mentorsessie is altijd 1 op 1 en kun je per uur reserveren, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die je wilt bespreken.

Tijdens deze sessie kunnen we het hebben over hetgeen waar je tegen aan loopt; wil je meer weten over je website, je workflow of social media?
Wil je graag je fotografie bedrijf opstarten maar weet je eigenlijk niet zo goed waar te beginnen? Vind je het fijn om een frisse blik te krijgen op je website en tips om de website te verbeteren?
Graag kijk ik sámen met jou naar je vragen en plannen én help ik je hiermee graag verder op weg. Want wat is er nu leuker dan kennis te delen en samen gezellig kletsen over hetgeen we allebei blij van worden, fotografie?

We plannen samen de datum en tijd in en bespreken tijdens de sessie alles wat je wilt weten zodat je met frisse energie en vol nieuwe ideeën weer weg gaat.
Laat me even weten welke vragen je hebt en waar ik je bij zou kunnen helpen.

Een mentorsessie reserveer je al vanaf €95,00 p.p per uur ex.btw

De fotografie workshops en mentorsessies vinden plaats in Lisse. Liever een andere locatie? un overleg is dat ook mogelijk.
Wil je ook graag een mentorsessie reserveren of heb je interesse in een van de andere fotografie workshops? Klik dan even hier voor meer informatie of neem even contact met me op.