Workshops | Mentorsessie

Mentorsessie voor jou als fotograaf of zelfstandig ondernemer – Hoe fijn is het als fotograaf om af en toe eens met een frisse blik naar je beelden te kijken? Soms loop je daar namelijk een beetje in vast. Ben ik op de goede weg? Wat zou ik nog kunnen verbeteren? Dan is het fijn als er even iemand met je mee kan kijken.
Wil je bijvoorbeeld heel graag tips over hoe je nog betere en mooiere foto’s kunt maken? Of wil je dat we samen kijken naar jou bedrijf? Zijn er misschien zaken waar je tegen aanloopt die je met me wilt bespreken? En vooral wat wil je bereiken en  wat kun je daarvoor doen?

Toen ik net begon heb ik enorm veel gehad aan mentorsessies en coaching. Het is gewoon superfijn om samen te sparren en tips en tricks te ontvangen om jouw bedrijf nog beter te maken. Vol met nieuwe energie en nieuwe plannen en ideeën weer de deur uit te lopen en aan de slag te gaan.

Inmiddels heb ik al weer vijf jaar mijn eigen bedrijf en vind ik het superleuk om startende fotografen en startende ondernemers verder te helpen.
Kennis kun je naar mijn mening namelijk prima delen en daarom help ik jou graag verder tijdens een van de mentorsessies. Een mentorsessie is altijd 1 op 1 én kun je per uur reserveren. De hoeveelheid tijd die we nodig hebben is natuurlijk ook afhankelijk van de hoeveelheid vragen die je wilt bespreken. Ik help je graag om te kijken wat de beste opties voor je zijn.

Zakelijke Fotografie Lisse

Tijdens deze sessie kunnen we het hebben over hetgeen waar je tegen aan loopt;
– wil je meer weten over je website, je workflow of social media?
– wil je graag je fotografie bedrijf opstarten maar weet je eigenlijk niet zo goed waar te beginnen?
– Vind je het fijn om een frisse blik te krijgen op je website en tips om de website te verbeteren?

Graag kijk ik sámen met jou naar je vragen en plannen én help ik je hiermee graag verder op weg.
Want wat is er nu leuker dan kennis te delen en samen gezellig kletsen over hetgeen we allebei blij van worden: fotografie & ondernemen?

Natuurlijk hoef je geen fotograaf te zijn om deze mentorsessie te reserveren.
Overweeg jij om voor jezelf te starten en zzp-er te worden? Ook dan kan ik je helpen. Ik ben superbenieuwd naar je plannen en ideeën en ik denk dan ook heel graag met je mee.

We plannen samen de datum en tijd in en bespreken tijdens de sessie alles wat je wilt weten zodat je met frisse energie en vol nieuwe ideeën weer weg gaat.
Laat me even weten welke vragen je hebt en waar ik je bij zou kunnen helpen.

Een mentorsessie reserveer je al vanaf €95,00 p.p per uur ex.btw

De fotografie workshops en mentorsessies vinden plaats in Lisse. Liever een andere locatie? in overleg is dat ook mogelijk.
Wil je ook graag een mentorsessie reserveren of heb je interesse in een van de andere fotografie workshops?
Klik dan even hier voor meer informatie of neem even contact met me op.