Trouwreportage Oegstgeest | Een bruiloft in de buitenlucht

Wát en onwijs leuke dag was het, de bruiloft van deze twee lieve mensen in Oegstgeest. Een fijn zonnetje, mooie locaties, leuke mensen, echt  alles klopte gewoon op deze mooie dag. Ik neem jullie even mee met deze bruiloft in de buitenlucht.

We startten de dag met een fotosessie samen met het bruidspaar, de kindjes en de familie bij kasteel Poelgeest in Oegstgeest en van daar uit reden we door naar de trouwlocatie bij Villa Beukenhof , ook in Oegstgeest.
Ik reed vandaag zelf en kwam na de fotosessie eerst nog terecht in de lokale truckrun met toeterende vrachtwagens maar gelukkig was ik netjes op tijd op de trouwlocatie , oef!

En toen.. Villa de Beukenhof. Dit is echt een onwijs mooie en fijne locatie om jullie bruiloft te vieren. Heerlijk sfeertje, rozen, groen, bruggetjes en schommels aan een boom!
Trouwen in de tuin, naast de oude beukenboom en vervolgens lekker borrelen en heerlijke hapjes op het terras. Echt een locatie waar ik heel blij van wordt én natuurlijk nog veel leuker dat ik er vandaag bij mocht zijn.

Deze toffe buiten bruiloft is in een paar weken geregeld, deze lieve mensen gaan namelijk binnenkort emigreren. Superleuk maar ook heel spannend natuurlijk. Hoe fijn is het dan als je een mooi feesje kunt vieren samen met familie en vrienden? Speeches werden gehouden, cadeautjes werden gegeven maar vooral heb ik vandaag heel veel vrolijkheid en liefde gezien en daar word ik altijd heel blij van ♡

Fotolocatie Oegstgeest
Trouwreportage Oegstgeest, Bruidsreportage Oegstgeest Poelgeest
bruidsreportage Oegstgeest, trouwen in het bos
Trouwreportage Oegstgeest, Bruidsreportage Oegstgeest Poelgeest
Trouwen Villa de beukenhof Oegstgeest
Trouwreportage Oegstgeest, Bruidsreportage Oegstgeest Poelgeest
Trouwen Villa de beukenhof Oegstgeest
trouwfotografie, trouwceremonie
trouwfotografie , bruidsfotograaf
Trouwfotografie Oegstgeest bruiloft bij de beukenhof
trouwfotografie , bruidsfotograaf

Na afloop van de bruiloft ontving ik nog een leuke mail van het bruidspaar over hoe zij hun dag hebben ervaren met mij erbij:

Wij zijn heel blij met het resultaat! Chantal is een echte professional! Ze heeft prachtige foto’s gemaakt; deze geven echt een hele mooie weergave van een geweldige dag. De communicatie met Chantal is heel prettig en professioneel; ze denkt mee en weet de juiste invulling te geven aan de wensen. 

We hebben hiermee voor altijd hele mooie visuele herinneringen; deze zijn écht de investering waard.  

Lief bruidspaar, super super dank jullie wel dat ik bij jullie dag aanwezig mocht zijn. Ik wens jullie heel veel succes met alle voorbereidingen voor jullie grote reis en heel veel liefde en geluk op jullie nieuwe plek samen met de kindjes.

Tijdens deze bruiloft heb ik samen mogen werken met de volgende leveranciers:
Visagie bruid – Visagie by Leonie
Locatie fotosessie – Kasteel Oud Poelgeest 
Locatie ceremonie en receptie – Villa Beukenhof
Gaan jullie ook trouwen in Oegstgeest of op een andere mooie plek én zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf? Mail me even met jullie plannen en ideeën en ik kijk graag of ik beschikbaar ben om er ook op jullie dag bij te zijn.