Fotoshoot in de duinen van Katwijk

Een fotoshoot in de duinen van Katwijk, ik kan het je echt aanraden!
Sinds ik deze toffe , voor mij nieuwe,  locatie heb ontdekt ben ik echt fan van deze locatie. Een nieuwe omgeving is altijd leuk om te verkennen en al helemaal wanneer dit echt perfect past bij mijn stijl van fotograferen. Ik word hier dan ook echt heel erg blij van.

Een fotoshoot in de duinen is echt een aanrader. Zeker voor familiesessies is dit echt fantastisch! De kinderen kunnen er lekker spelen en rondrennen , er zijn schelpen te vinden, stokjes om je naam mee in het zand te schrijven , je moet ze alleen even uitkloppen voor ze de auto weer in gaan hihi!

Ook voor portretfotografie is dit een mooie locatie. Pasteltinten , rust en ruimte en deze mooie omgeving. Helemaal prima voor een mooie fotosessie van jou. Heb je nieuwe profielfoto’s nodig voor bijvoorbeeld social media of zakelijke doeleinden? Een fotoshoot in de duinen zou dan zeker ook iets voor jou kunnen zijn.

Ik heb inmiddels de eerste twee sessies op deze locatie er al opzitten en ik neem je dan ook graag even mee naar deze locatie. Kijk je mee?

 

Fotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinen

Worden jullie net als ik ook zo enorm blij van de duinen? Dan is een fotosessie in de duinen van Katwijk, Noordwijkerhout, Noordwijk of de Kennemerduinen écht iets voor jullie!

Superleuk voor een fotosessie met familie, portretfotografie, gezinsfotografie of een romantische loveshoot. Mail me gerust voor meer informatie en wie weet zie ik jullie ook snel voor een leuke fotoshoot.