Newborn Lifestyle Fotografie | Babyfotografie in Lisse

Deze keer was het tijd voor babyfotografie in Lisse. Een Newborn lifestyle reportage van een baby jongetje!
Er is dus gewoon weer een schattig jongetje geboren en ik mocht gezellig op baby visite komen. Voor een beschuitje met blauwe muisjes én natuurlijk de Newborn lifestyle fotosessie van dit lieve mannetje!

Bij newborn sessies kom ik graag bij jullie thuis. Zo hebben jullie alles bij de hand voor jullie kleintje én hoeven jullie de deur niet uit.
De kleine kan lekker doorslapen in zijn of haar eigen omgeving. Dit kleine mannetje heeft gewoon de hele tijd geslapen tijdens zijn fotosessie, super schattig!
De Papa van deze kleine man was aan het werk tijdens de fotosessie maar mama was er natuurlijk wel bij om lekker even te knuffelen met de kleine man én wat heeft hij het goed gedaan!
We hebben de foto’s in de babykamer gemaakt (hoera voor grote ramen en dus licht! ) en hij heeft heerlijk liggen tukken in zijn ledikant.
Superleuk om al die verschillende baby kamertjes te zien, knuffeltjes, ledikantjes en mooie spreuken aan de wand of in een lijstje.

Kijken jullie gezellig even mee naar de foto’s van deze Little one?

Newborn Lifestyle Fotografie LisseNewborn Lifestyle Fotografie BollenstreekNewborn Lifestyle Fotografie BollenstreekNewborn Lifestyle Fotografie BollenstreekNewborn Lifestyle Fotografie SassenheimNewborn Lifestyle Fotografie Lisse

Is jullie kleintje ook onderweg? Of is hij of zij al geboren maar willen jullie toch nog graag een fotosessie reserveren?
Natuurlijk kom ik ook graag bij jullie langs om een mooie Newborn lifestyle reportage te maken van jullie gezin.

Voor meer informatie, klik even hier of hier en wie weet zie ik jullie en jullie kleintje ook snel voor een sessie babyfotografie in Lisse of omgeving.