Portretfotografie in de duinen | Fotoshoot Katwijk

Oh jongens dit was zó leuk!
Zo af en toe ga ik lekker even aan de wandel en combineer ik dit meteen met het zoeken naar leuke nieuwe plekjes voor jullie fotosessies. Zo kwam ik ineens op deze plek terecht, ik bedoel moet je kijken! Gelukkig had ik de looproute bijgehouden zodat ik precies wist waar ik de leukste plekjes had gevonden. Iets met richtingsgevoel enzo.

De duinen bij Katwijk zijn echt de perfecte locatie voor een fotosessie en wat een feest, ik mocht er ook meteen aan de slag voor een sessie portretfotografie van deze leukerd.
Het was namelijk tijd voor nieuwe foto’s voor o.a social media en zakelijke doeleinden. Hierbij kijken we altijd samen welke uitstraling de beelden moeten krijgen, passend bij jou. Passend bij wie jíj bent en zo kiezen we de locatie uit.

Sowieso word ik heel blij van mooie locaties maar écht dit is wel echt een hele mooie!
We hadden ook echt mazzel met het weer. Het zonnetje scheen lekker, het was heerlijk warm en ook nog lekker rustig in de duinen. Duinpannen, schelpenpaden en bloemetjes. Meer dan genoeg mogelijkheden voor een leuke fotosessie. Word ik blij van!

Kijken jullie mee?

Fotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinen
Fotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinen

Ben jij ook benieuwd naar deze locatie en zou je hier graag een fotosessie willen doen?
Mail me even met jullie wensen en ik voorzie je graag van meer informatie.