Valencia | Genieten van stad én strand

Valencia, wat ben je leuk! Echt, wat een onwijs leuke stad is dit!
Van ontbijten bij toffe hotspots, naar fietsen door de stad met ruim 36 graden, een sangria drinken op het terras , terwijl je nooit alcohol drinkt. Van slenteren door de stad en lekker een paar uurtjes even relaxen met een goed boek op het strand naar orxatas drinken met de locals , tot churro’s eten, mensen kijken, nog meer lekker eten en drinken , overal prachtige gebouwen in pastelkleurtjes (jeej!) en vooral gewoon genieten. En had ik al gezegd dat die gebouwen allemaal pastel kleurtjes hebben? Zo tof! Echt he daar wordt mijn (fotografen) hart zo blij van!

Vakantie in Spanje , ValenciaWaarom eigenlijk Valencia? Ten eerste was dit voor mij écht een bucketlist dingetje.
Ik ga graag op reis, vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe inspiratie op te doen. Dat vliegen vindt ik dan altijd wel weer een dingetje maar goed.  Bij het naslaan van de agenda zagen we een aantal dagen zonder afspraken in onze agenda staan dus dat was natuurlijk een prima moment om er even tussen uit te gaan. Omdat we maar een paar dagen weg zouden kunnen werd het een bestemming dichtbij. Valencia dus.

Een kort tripje moest het worden en Valencia stond voor mij al lang op mijn lijstje van bestemmingen waar ik heel graag eens naar toe zou gaan. De keuze was dus snel gemaakt, tickets geboekt, een bed & breakfast geboekt en het aftellen kon beginnen. Ondertussen speurde ik alle reisblogs en Instagram accounts af voor inspiratie en hippe adresjes in Valencia.

Kijk je mee met onze vakantiefoto’s?
Wie weet breng ik je nog op een idee en ben je binnenkort ook in Valencia te vinden.
Ik kan het je in ieder geval zeker weten aanraden, het was zo tof!

Vakantie in Spanje , Valencia , Ciudad des ArtesVakantie in Spanje , ValenciaVakantie in Spanje , ValenciaVakantie in Spanje , ValenciaVakantie in Spanje , ValenciaVakantie in Spanje , Valencia

Ga jij binnenkort ook naar Valencia? Of ben je gewoon superbenieuwd naar de verschillende hotspots die ik voor jullie verzameld heb? Klik even hier en lees meer over Valencia, leuke hotspots en de accommodatie waar wij verbleven.
Wij hebben het in ieder geval écht onwijs leuk gehad in Valencia.
Ik sluit dan ook zeker niet uit dat we hier nog eens terug gaan komen!