Fotosessie in de herfst | Warmond

Heb jij wel eens gedacht aan een fotosessie in de herfst? Hoe leuk een fotosessie in de herfst kan zijn?
Echt ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar wat is de herfst toch een fijn seizoen.
Je hebt nog heel veel mooie zonnige en droge dagen en wanneer deze dan ook nog eens in de herfstvakantie vallen is het helemaal fijn natuurlijk!

Met de prachtig gekleurde herfstbladeren op de achtergrond. Samen kastanjes zoeken, op zoek naar paddestoelen of in het geval van dit meisje zochten we geen paddenstoelen maar champignons. Ach wat maakt het ook uit, we snappen wat ze bedoeld toch?

Fotosessie in de herfst

Omdat de meeste kindjes altijd even moeten wennen aan de mevrouw met de camera gaan we altijd eerst even kennis maken, even gezellig kletsen, het ijs breken. En in dit geval op zoek naar paddenstoelen.
Samen foto’s ervan maken en toen was mevrouw er helemaal klaar voor en wilde ze ook wel op de foto.

Het was echt zo een fijne herfstdag tijdens deze fotosessie. Echt heerlijk weer, lekker in je t-shirt, zonder jas en met je coole roze bril op de foto.
Ze had zelfs haar loopfiets meegenomen, we hebben bladeren gegooid want hoe cool als die zo over je heen dwarrelen.
Een beetje gek doen tussendoor , precies zoals ze is. Je verstoppen achter de bomen, rondrijden op je fietsje en vooral gewoon lekker gek doen.

Ook wanneer ze het niet helemaal door hebben dat ze op de foto gaan, is het leuk.
Dat als je je verstopt achter een blaadje dat je denkt dat we je niet meer zien.
Een dansje doen door de blaadjes en vervolgens weer op zoek naar het volgende mooie plekje voor kastanjes , eikeltjes en ander bospaadjes. Ze vond het hartstikke leuk en ook ik heb een leuke middag gehad tijdens deze fotosessie in de herfst.

Fotosessie in de herfst

Fotosessie reserveren?
Wil jij ook graag nog een fotosessie in de herfst? Mail me gerust even om te informeren naar de mogelijkheden.
Natuurlijk is een fotosessie niet alleen leuk in de herfst maar kun je ook in de winter, de lente en de zomer een fijne fotosessie plannen. Elk seizoen heeft zijn of haar eigen voordelen en ik kan echt niet wachten om ook jullie fotosessie te fotograferen.

Achter de schermen
Ben je benieuwd naar wat er allemaal achter de schermen gebeurd gedurende een werkweek? Volg mij dan gezellig op Instagram of neem een kijkje op de Facebook pagina van Chantal Cornet Fotografie.