Gezinsfotografie Noordwijkerhout Sandra , Arjan & Charlotte

Er stond weer een sessie Gezinsfotografie op een mooie locatie in Noordwijkerhout op de planning. En wat een leuke fotosessie was dit weer!
De kleine Charlotte kwam samen met papa en mama voor haar eerste fotosessie.
Of nou ja, eigenlijk niet helemaal haar eerste fotosessie. Haar papa en mamma hebben ook de zwangerschap én de bevalling laten vastleggen door een fotograaf.
Superleuk wanneer mensen enthousiast zijn over hun fotosessies en investeren in het laten vastleggen van die mooie momenten van nu, voor later.
Het is namelijk écht heel waardevol om mooie beelden te hebben. Mooie beelden van de belangrijkste momenten in jullie leven.
En nu was het dus gewoon mijn beurt om gezellig op pad te gaan! Samen met dit leuke gezin voor een sessie gezinsfotografie in het bos bij Noordwijkerhout, helemaal leuk!

Familiefotografie in het bos, familiefotografie bollenstreek

Ik wordt er altijd zo blij van als mensen van te voren al zo enorm enthousiast zijn over de fotosessie en het dan tijdens de fotosessie ook gewoon onwijs leuk is.

Tijdens een fotosessie ontmoeten we elkaar natuurlijk voor het eerst. Daarom gaan we altijd even een stukje lopen naar de eerste locatie van de fotosessie. Zo kan ik jullie een beetje beter leren kennen, kunnen jullie mij dingen vragen die je altijd al eens aan een fotograaf hebt willen vragen en ook de kindjes kunnen zo een beetje wennen aan de mevrouw met de camera. Charlotte vond het echt prachtig in het bos. Die ging lekker op ontdekkingstocht, dennenappels, dennennaadjes en vooral dat zand aan het einde van de fotosessie vond ze prachtig. Ondertussen kletste ik ook gezellig met papa en mama en hoe leuk! Zij gingen gewoon de reis maken die ik al enorm lang op mijn lijstje had staan, hoe tof!

Gezinsfotografie, Familiefotografie in het bos, familiefotografie bollenstreek

Een beetje gek doen met je papa is natuurlijk ook altijd leuk tijdens de fotosessie. Ik vind het zo leuk om te zien hoe de kleintjes altijd reageren op hun ouders. Wegrennen, kietelen , verstoppen en gewoon een beetje gek doen. Heerlijk.

Familiefotografie in het bos, familiefotografie bollenstreekFamiliefotografie in de duinen, familiefotografie bollenstreekFamiliefotografie in de duinen, familiefotografie bollenstreekFamiliefotografie in de duinen, familiefotografie bollenstreekFamiliefotografie in de duinen, familiefotografie bollenstreek
Charlotte vond het allemaal echt helemaal prima en ik denk dat ik er een klein vriendinnetje bij heb hoor.
Ze vond het allemaal reuze interessant en kwam regelmatig even kijken wat ik allemaal aan het doen was.

Familiefotografie in de duinen, familiefotografie bollenstreekFamiliefotografie in de duinen, familiefotografie bollenstreek

Ook een fotosessie reserveren?
Vinden jullie het ook leuk om eventjes echt samen te zijn op een fijne locatie en dit te laten vastleggen door mij? Mail me gerust even om te informeren naar de mogelijkheden en wie weet zie ik jullie binnenkort ook voor een leuke sessie gezinsfotografie in Noordwijkerhout óf op een van de andere mooie locaties in de omgeving.

Achter de schermen
Ben je benieuwd naar wat er allemaal achter de schermen gebeurd gedurende een werkweek? Volg mij dan gezellig op Instagram of neem een kijkje op de Facebook pagina van Chantal Cornet Fotografie.