ZZP portret | Vergroot je zichtbaarheid

Ben je net gestart met je eigen bedrijf of is het tijd voor wat vernieuwing op je website en / of social media kanalen?
Of zijn de beelden juist hetgeen wat nog mist? ZZP portret is dan écht iets voor jou!

De kracht van beelden is groter dan je misschien zou denken. Zeker als zzp-er kennen de meeste mensen je niet. Je bent (nog) geen groot bekend bedrijf dus waarom zouden mensen voor jou kiezen?
Zichtbaar zijn en mensen laten zien dat je er bent, wie je bent en waar je voor staat is dan ook mega belangrijk. Natuurlijk help ik je hierbij graag. Samen kijken we naar je bedrijf , wat past bij jou, welke sfeer wil je neer zetten en hoe kunnen we dat het beste doen? We kijken naar de sfeer die past bij jou en je bedrijf, welke locatie het meest geschikt is voor jouw fotosessie en welke beelden het beste passen bij wat je wilt uitstralen.

Fotoshoot in de duinen

Wil jij graag nieuwe profiel foto’s voor op de website of social media?
Zodat men kan zien wie je bent en waar je voor staat? Reserveer dan nu een ZZP portret sessie.
Je betaald hiervoor €150,- ex btw en ontvangt hiervoor een selectie van 15 beelden in hoge resolutie welke zijn nabewerkt op uitsnede en kleur.
Deze fotosessie duurt ca. 30-45 minuten.
Er wordt niet gephotoshopt, we leggen je vast zoals jij echt bent , op een bij jou passende locatie.
Deze worden online aangeleverd zodat je ze direct kunt downloaden en ermee aan de slag kunt.

Voor meer informatie kun je hier terecht.

Zakelijke Fotografie Lisse

Heb je personeel in dienst of werk je bij een bedrijf waar ook nieuw beeld van gemaakt zou kunnen worden? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom en help ik je graag verder.
Een bedrijf in beeld reportage is ook een mogelijkheid, naast portretfotografie brengen we ook jouw bedrijf in beeld, de ruimtes, de werkzaamheden , de sfeer en de mensen.
Zo weten bestaande en nieuwe klanten wie jullie zijn.

Portret fotografie op locatie,ZZP portret

Voor meer informatie over de bedrijf in beeld reportages en andere mogelijkheden kun je terecht op de website. Natuurlijk mag je me ook even mailen via info@chantalcornet.nl voor meer informatie.

Achter de schermen
Ben je benieuwd naar wat er allemaal achter de schermen gebeurd gedurende een werkweek? Volg mij dan gezellig op Instagram of neem een kijkje op de Facebook pagina van Chantal Cornet Fotografie.