Meet the Photographer | Wie is Chantal Cornet Fotografie

Voor degenen die mij nog niet kennen of voor degenen die gewoon nieuwsgierig zijn wie ik ben, wie er achter Chantal Cornet Fotografie zit, lees vooral even verder. Ik stel mij hierbij graag even aan jullie voor.

Laten we beginnen met waarom ik doe wat ik doe..
Het vastleggen van de mooie momenten van nu, als herinnering voor later. Dat je terug kijkt naar de foto’s en denkt, weet je nog toen?
Samen op pad op de mooiste locaties voor jullie loveshoot of gezinshoot.
Het vastleggen van een schattig lief klein baby’tje en jullie gezin tijdens een newborn lifestyle shoot.
Jullie blij maken met mooie beelden van jullie , jullie gezin en de mooie momenten , dat is wat voor mij de drijfveer is om mijn werk te doen. Dát is waarom ik Chantal Cornet Fotografie ben gestart in 2012.

Ik ben elke dag nog zo blij dat ik van fotografie mijn beroep heb kunnen maken. Dat jullie mij het vertrouwen geven om jullie mooie momenten door mij te laten vastleggen.
Naast fotograferen zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die ik leuk vind, waar ik blij van wordt of waar je me blij mee kunt maken en dat deel ik natuurlijk graag met jullie.

Portretfotografie - Chantal Cornet Fotografie

Reizen is ook iets wat ik heel graag doe
Met een achtergrond in het toerisme kan dat ook eigenlijk niet anders natuurlijk.
Zo heb ik al heel veel mooie plekken mogen zien zoals onder andere : Thailand, Maleisie, de Filipijnen, Aruba, Bonaire, Curacao, Italie, Griekenland, Spanje, België en heb ik nog een mega lijst met mooie plekken waar ik graag nog heen ga. Meer foto’s en onze reisverhalen vind je trouwens op deze website of hier op instagram.

Het ontdekken van nieuwe plekken en er lekker even tussen uit gaan doet me goed. Ook dan kan ik het niet laten om mijn camera mee te nemen want de inspiratie komt meestal juist op dat soort momenten volop.

Portretfotografie - Chantal Cornet Fotografie

Ik word ook heel erg blij van koffietjes drinken op leuke lichte plekken , ik vermijd donkere ruimtes echt zoveel mogelijk, daar wordt ik gewoon niet zo heel blij van.
Lichte ruimtes, daglicht, pastel tinten, daar houd ik van.  En ook dat zie je terug in mijn stijl, mijn fotografie en in ons huis in Lisse. Alles is wit, licht en pastel. Vaak ook met verse bloemen en mooie planten , zolang ik die levend kan houden. Wat gelukkig vaker wél lukt dan niet.

Koken doe ik trouwens ook heel graag en er is me dan ook vriendelijk verzocht om eventjes geen nieuwe kookboeken meer aan te schaffen, regelmatig staat er hier weer iets nieuws op tafel en sta ik van alles te koken en te bakken (allemaal gezond!) in onze woonkeuken. Ook zoiets waar ik blij mee ben, die keuken van ons.
Zo fijn om de ruimte te hebben en uitgebreid te koken. Heerlijk!

Waar word ik nog meer blij van?

 lattes & cappuchino | groene thee |  tagliatelle met roomsaus | Tony Chocolonely Karamel Zeezout |   zelfgemaakte appeltaart |  lunchen op leuke plekjes | ♥ tijd doorbrengen met mijn vriendinnen |  reizen |  ons huis | pastel kleurtjes |  verse bloemen | wandelen |  de duinen | het bos boeken lezen |  bladeren door tijdschriften |  mooie notebooks (en veel ook!) |  olijfbomen |  familie en vrienden en natuurlijk  vriendlief.

Ik kan niet wachten op alle mooie fotosessies die nog komen gaan, om jullie blij te maken met mooie beelden en om nog meer koffietjes te mogen drinken, nieuwe plekken te mogen ontdekken en nog meer lieve en leuke mensen te mogen ontmoeten.
Om jullie verhaal te vertellen. Jullie mooie momenten vast te leggen , voor nu en voor later.

Achter de schermen bij Chantal Cornet Fotografie

Ben je nu ook wel  benieuwd hoe het er achter de schermen van Chantal Cornet Fotografie aan toe gaat?
Ik schreef er een blog serie over en je kunt me natuurlijk ook volgen op social media zoals Facebook en instagram.
Ook hier deel ik regelmatig behind the scenes foto’s en informatie. Zo krijg je een beetje een beeld van hoe mijn dagen er uit zien als fotograaf en ondernemer.
Op de blog deel ik regelmatig ook de  fotosessies die ik heb gedaan en vind je tips en tricks terug voor jullie fotosessie.
Leuk als je af en toe even een kijkje neemt.
Ben je nu wel heel erg benieuwd naar de fotosessies die ik aanbied? Klik voor familiefotografie even hier en voor newborn lifestyle fotografie even hier. Ook voor portretfotografie & loveshoots kun je bij mij terecht. En zelfs wanneer je ondernemer bent

Zakelijke Fotografie Lisse

En dit is dus Chantal Cornet Fotografie.
Superleuk dat je helemaal tot het einde deze blog hebt gelezen. Ik hoop je binnenkort te zien voor een leuke fotosessie!
Heb je toch nog vragen of wil je graag nog meer van me weten? Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier

  •  Foto 1&2 gemaakt door Deborah van Bruchem,  bewerking door mijzelf.