Loveshoot in Noordwijk | Dansen tussen de bomen

Een romantische loveshoot in Noordwijk op een prachtige locatie in de bossen.
Soms komt het hele plaatje gewoon samen: de prachtige locatie, fantastisch licht, de kleding die perfect past bij de locatie. Als fotograaf word ik daar echt ontzettend blij van.

En als het stel wat ik mag fotograferen ook nog zo onwijs leuk is kan het voor mij al helemaal niet meer stuk. Dansen tussen de bomen, grapjes maken en vooral gewoon een leuke tijd hebben.
Een loveshoot in Noordwijk en ik neem je mee:

Loveshoot op locatie in het bos tussen het groen in Noordwijkerhout
En nu zijn jullie vast benieuwd hoe het er tijdens een Loveshoot aan toe gaat.
Tijdens alle loveshoots en fotosessies die ik mag doen,  neem ik jullie mee naar een mooie plek , soms twee, op de locatie die we hebben afgesproken.

Loveshoot op locatie in het bos tussen het groen in NoordwijkWe kletsen gezellig eventjes onderweg naar de eerste fotolocatie. Ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat het stiekem wel een beetje spannend kan zijn om op de foto te gaan. We maken er een gezellig tijd van samen.
Hier en daar zal ik wat aanwijzingen geven tijdens jullie loveshoot zodat we die fijne momentjes van jullie samen kunnen vastleggen. Het is namelijk zó leuk om mooie foto’s van jullie samen te hebben.

Loveshoot op locatie in het bos tussen het groen in Noordwijk
Dit stel is echt zó onwijs leuk samen!
Het was  heel erg gezellig tijdens hun fotosessie op deze prachtige locatie.
Van gek doen met elkaar, naar dansen tussen de bomen en wat hebben we gelachen! Kijk maar even naar de foto’s die zeggen denk ik meer dan voldoende, zo leuk!

Loveshoot op locatie in het bos tussen het groen in NoordwijkerhoutLoveshoot op locatie in het bos tussen het groen in NoordwijkLoveshoot op locatie in het bos tussen het groen in NoordwijkLoveshoot op locatie in het bos tussen het groen in NoordwijkerhoutLoveshoot op locatie in het bos tussen het groen in NoordwijkLoveshoot op locatie in NoordwijkLoveshoot op locatie in NoordwijkDe rest van de familie was tijdens deze fotosessie ook mee, de opmerkingen vlogen over en weer en het was gewoon echt super gezellig.
Ik heb ze heel eventjes meegenomen naar deze berg , even in alle rust foto’s maken en wat was het tof!

Nog elke keer als ik naar deze foto’s kijk denk ik terug aan dat moment. En dat doen zij ook mailden ze me. Zo fijn om te horen wat dat is waar ik het natuurlijk allemaal voor doe. Voor die herinneringen. Dat beeld. Voor nu maar ook voor later.

Loveshoot op locatie in NoordwijkLoveshoot op locatie in NoordwijkZijn jullie enthousiast geworden en wil je graag meer weten over een loveshoot? Op deze pagina vind je meer informatie.

Ben je benieuwd of ik voor jullie binnenkort nog een plekje heb om ook jullie liefde vast te leggen?
Neem vrijblijvend contact met me op om het even aan me te vragen want ook jullie liefde leg ik natuurlijk graag voor jullie vast.

En misschien gaan jullie binnenkort wel trouwen? Dan kun je de foto’s van de loveshoot natuurlijk ook gebruiken voor jullie save the date kaartjes of om natuurlijk alvast eventjes te wennen voor de camera.