Fotoshoot met kinderen | In het bos

Een fotoshoot met kinderen, echt superleuk om te doen! Voor je het weet zijn de kinderen groot, ze blijven maar kort zo klein. Laat deze momenten nu nog vast leggen tijdens een fijne familie fotoshoot. Lekker ongedwongen en relaxt op de foto, hoe leuk is dat!

gezinsfotografie op locatie tussen het groen in het bosFamiliefotografie op een fijne locatie, samen met je gezin er lekker eventjes op uit.
Op een mooie locatie herinneringen maken waarvan je over een paar jaar nog tegen elkaar zegt, weet je nog, toen? Gezellig samen een uurtje écht samen zijn en genieten van elkaar?
Ik bedoel, kijk dan hoe leuk deze mensen zijn!

gezinsfotografie op locatie tussen het groen in het bosFotoshoot met kinderen
Een fotoshoot met kinderen is voor mij ook altijd weer een feestje om te doen. Ik vind het zo onwijs leuk om te zien hoe de kinderen het naar hun zin hebben en helemaal als papa en mama ook gezellig mee doen.

Voor de meeste kindjes is het toch altijd wel een beetje spannend om op de foto te gaan. Wat ik heel goed kan begrijpen als er ineens een vreemde mevrouw met een camera voor je komt staan. Daarom maak ik altijd eerst even kennis met ze. Ik vraag of ze me willen helpen door papa eventjes te kietelen of eventjes gek te doen met mama of ik begin eerst eventjes met papa of mama of een broertje of zusje die het minder spannend vind. Zo zien ze dat het niet eng is maar stiekem erg leuk om op de foto te gaan.

Kinderfotografie op locatie in het bosTijdens de fotosessie probeer ik altijd om ook wat leuke portretfoto’s te maken van de kinderen. Natuurlijk kunnen de ouders ook samen even op de foto. Vaak maakt of de ene of de andere ouder een foto en staan jullie er niet vaak samen op, terwijl dat natuurlijk wel heel erg leuk is.

Kinderfotografie op locatie in het bosLoveshoot op locatie in het bos tussen het groen in Noordwijkerhout Kijk hoe leuk! Grote broer zorgde goed voor zijn zusjes, echt zo leuk om te zien!
Sowieso vond ik deze fotosessie echt onwijs leuk om te doen, zulke leuke mensen! Leuke kindjes, een onwijs mooie locatie en kijk dan ook even naar de kleding van dit gezin. Superleuk als het allemaal op elkaar is afgestemd.

kinderfotografie op locatie, fotoshoot in het bos
Omdat mijn fotosessies buiten plaats vinden kan het een enkele keer wel eens voorkomen dat het regent op de dag en de tijd van jullie fotosessie.  In dat geval overleggen we natuurlijk samen om de fotoshoot te verzetten naar een datum die zowel jullie als mijzelf goed uitkomt. Gelukkig is het in de afgelopen jaren maar echt zelden voorgekomen dat een fotoshoot in het water is gevallen.

Een fotoshoot met kinderen betekend ook dat het wel eens voor kan komen dat een van de kindjes niet lekker is, ook dan kun je me dat laten weten en zullen we in overleg op zoek gaan naar een oplossing die voor ons beiden werkt.

Ik kan het jullie echt aanraden om een fotoshoot met jullie gezin te doen. Het zijn juist de kleine dingen die je snel vergeet. Kinderen groeien snel op dus mooie foto’s van hen in deze leeftijdsfase zijn zó waardevol om te hebben. En daarbij is het ook gewoon echt heel erg leuk om eventjes samen op een fijne locatie op de foto te gaan.

gezinsfotografie op locatie tussen het groen in het bos
Zijn jullie enthousiast geworden over een fotoshoot met kinderen en willen jullie dat ook graag?
Voor meer informatie over de familie fotoshoot kun je eventjes hier kijken.

Willen jullie graag jullie fotosessie reserveren? Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier of even een mailtje te sturen naar info@chantalcornet.nl