Gezinsfotoshoot in het bos

Een gezinsfotoshoot met mooie foto’s van je gezin, wie wil dat nu niet?
Opa en oma worden daar zeker weten ook blij van. Meestal belanden er namelijk wel een paar foto’s in een mooi lijstje bij opa en oma in de kamer en natuurlijk kun je zelf ook iets moois aan de muur hangen.

Het leukste is misschien nog wel dat jullie tijdens de fotosessie echt eventjes samen zijn.
Als gezin lekker even buiten en ondertussen maak ik de foto’s.
Natuurlijk geef ik jullie hier en daar wat aanwijzingen voor het beste resultaat maar dat gaat eigenlijk als vanzelf.

Familiefotografie op locatie in het bos van Noordwijk
Fotolocatie
Fotograferen doe ik op basis van natuurlijk licht, daarom vinden de meeste fotosessies plaats op een mooie buitenlocatie. Samen kiezen we een geschikte locatie uit die bij jullie past.Er zijn echt heel veel leuke plekken te vinden, vaak dichterbij dan je denkt. Het bos, de duinen en het strand, you name it!

De gezinsfotoshoot van dit gezin was ook weer zo onwijs leuk! We spraken af op een fotolocatie in het bos op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout voor de fotoshoot van dit gezin.  Deze fotoshoot was onderdeel van een grote familieshoot waarbij ieder gezin ook apart op de foto ging.

Familiefotografie op locatie in het bos van NoordwijkDit stoere ventje kwam samen met zijn papa en mama en wat is er nu leuker dan wanneer je al lekker zelf kunt lopen om heen en weer te rennen over de bospaadjes, te knuffelen met mama en gek te doen met papa?

Familiefotografie op locatie in het bos van NoordwijkFamiliefotografie op locatie in het bos van NoordwijkFamiliefotografie op locatie in het bos van Noordwijk
Wat moeten we aan tijdens onze gezinsshoot?
Wanneer je een foto reportage van jullie gezin bij me boekt ontvang je van mij een handige pdf met daarin de meest gestelde vragen en antwoorden, tips voor tijdens de fotosessie en advies betreft jullie kleding.
Ik schreef er ook een blog over, die kun je hier lezen.

Dit gezin was helemaal op elkaar afgestemd met hun kleding, en kijk dat stoere spijkerbloesje van de kleine Vinz dan! Lekker een pamperkontje in zijn stoere spijkerbroek en check dat kleine kuifje dan ook even, dat is toch gewoon echt té schattig!

Familiefotografie op locatie in het bos samen met papa en mama

En natuurlijk worden papa en mama ook niet vergeten en mogen ook zij even samen op de foto. Vaak staat op de papa of de mama op de foto omdat de ander de foto maakt.
Alleen al daarom zou je eigelijk eens per jaar een leuke gezinsfotoshoot kunnen doen.
Gewoon omdat jullie er dan allemaal op staan en gewoon even lekker kunnen genieten op een mooie plek met jullie kindje(s) of natuurlijk gewoon samen.
Want ook voor een loveshoot kunnen jullie bij mij terecht.

Loveshoot op locatie in het bos Noordwijk

Fotoshoot reserveren?
Lijkt het jullie ook leuk om een gezinsfotoshoot te doen op deze fijne locatie? Natuurlijk zijn ook jullie van harte welkom.
Voor meer informatie over de verschillende fotosessie kun je even kijken op deze pagina over familiefotografie.

Wil je graag een fotosessie aan iemand cadeau doen? ook dat is natuurlijk mogelijk. Mail me dan eventjes dat je graag een cadeaubon wenst en ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.