Newborn Lifestyle Fotografie Noordwijkerhout

Newborn lifestyle fotografie sessies zijn zo leuk om te doen! Al die leuke babytjes en hun ouders waar ik langs mag om mooie foto’s te maken. Onlangs was het ook weer tijd voor een sessie Newborn Lifestyle Fotografie , deze keer in Noordwijkerhout bij baby Senn. Bij de newborn lifestyle sessies kom ik gewoon lekker bij jullie thuis zodat jullie alles bij de hand hebben voor jullie kleintje. Zo kan er tussendoor gewoon een voeding gedaan worden of een luier verschoond kan worden wanneer dat nodig is, handig!

Newborn Lifestyle Fotografie Noordwijkerhout
De kleine Senn kreeg nog eventjes te eten voor we met de fotosessie konden starten dus kletste ik even met de papa van Senn en bekeken we alvast even de kamers in het huis zodat ik kon bekijken wat de beste plek zou zijn voor de fotosessie. Omdat ik voor de newborn lifestyle fotosessies binnen fotografeer en ik fotografeer met enkel daglicht , zoeken we altijd de plekjes in huis uit met het mooiste licht. Voor de fotosessie met Senn maakten we foto’s in de woonkamer , in de ouderslaapkamer en in zijn eigen kamertje.
Senn heeft zich werkelijk voorbeeldig gedragen tijdens zijn allereerste fotosessie en vond het allemaal wel prima. Lekker knuffelen met papa en mama en ondertussen bijna de hele tijd gewoon lekker doorslapen. Groot gelijk!
Ook de details worden tijdens een fotosessie natuurlijk niet vergeten, die kleine voetjes, vingertjes en de fijne knuffels met papa en mama.

Newborn Lifestyle Fotografie NoordwijkerhoutNewborn Lifestyle Fotografie Chantal Cornet FotografieNewborn Lifestyle Fotografie NoordwijkerhoutNewborn Lifestyle Fotografie Chantal Cornet FotografieNewborn Lifestyle Fotografie Chantal Cornet Fotografie

Hebben jullie ook interesse in een Newborn lifestyle fotosessie van jullie kleintje? Je kunt al tijdens je zwangerschap contact met me opnemen.  Meer informatie over de newborn lifestyle fotosessies vind je hier
Heb je toch nog een vraag? Neem dan even contact met me op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@chantalcornet.nl