Familiefotografie | Zomerse fotosessie in de duinen

Een zomerse fotosessie met je gezin , hoe leuk is dat? Zonder jas naar buiten, jurkjes voor de meisjes, korte broeken, blote voeten, zon en de duinen!
Omdat toch echt wel flink zomer is in Nederland probeer ik in de zomerperiode de fotosessies zo vroeg mogelijk in de ochtend in te plannen. Zo is het voor de kindjes nog niet al te warm, is het licht nog mooi en zijn we ook alle zomer en weekend drukte mooi voor. Zo ben ik op het heetste van de dag niet in de volle zon aan het werk én is het voor iedereen die op de foto gaat natuurlijk ook veel beter uit te houden. Hebben jullie de rest van de dag ook nog lekker de tijd om nog meer leuke dingen te doen.

Deze zomerse fotosessie in de duinen van Noordwijkerhout planden we al vroeg in de ochtend. Het was een verjaardagscadeau voor de mama van het gezin dus hartstikke leuk!
De meisjes hadden vrolijke zomerse jurkjes aan , de zon scheen en ook hun tante uit Engeland was eventjes in Nederland en kwam dus ook gezellig mee naar de fotosessie.

Familiefotografie duinen noordwijk - Chantal Cornet Fotografie
Zeker bij wat kleinere kinderen is het altijd eventjes kijken hoe het gaat tijdens de fotosessie. De oudste was al lekker aan het kletsen onderweg naar de locatie. Over haar mooie jurk en de mooie vlechten die mama in haar haren had gemaakt en de jongste was lekker vrolijk in de wagen mee aan het brabbelen. Gezellig!
Tijdens de fotosessie hebben we het rustig aan gedaan. De oudste vond het stiekem toch allemaal een beetje spannend dus we hebben ook gewoon lekker naar schelpen gezocht en duingrasjes gezocht zodat ze papa kon kietelen.  Knuffelen met mama is natuurlijk ook hartstikke prima en kleine zus zat lekker te spelen met zand.

Een zomerse fotosessie op een fijne locatie is zo leuk om te doen. Lekker eventjes samen eruit, ondertussen maak ik de beelden voor jullie en zo heb je de herinneringen voor altijd.

Zomerse fotosessie in de duinen van Noordwijk
Familiefotografie duinen noordwijk - Chantal Cornet Fotografie
Meer beelden uit andere familiesessies vind je hier.
Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie ook graag een familie fotosessie reserveren op deze locatie of op een andere fijne locatie?
Meer informatie over de fotosessies vind je op deze pagina. Ben je benieuwd naar de verschillende pakketten? Klik dan even hier.

Heb je nog vragen of wil je jullie zomerse fotosessie reserveren? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@chantalcornet.nl