ZZP- Portret | Jennifer van Virtual in Purple

Als bedrijf wil je natuurlijk graag aan je klanten laten zien wie je bent, waar jullie voor staan en vooral wat jij voor jouw klant kunt betekenen en waarvoor zij juist door jou geholpen kan worden. Een goede website is daarbij in deze tijd ontzetten belangrijk.  Door gebruik te maken van passend beeld op jullie website maar bijvoorbeeld ook op online en offline uitingen kun je juist de branding van je bedrijf versterken. Laat zien wie je bent,  wat je doet en waar je voor staat. Beeld zegt namelijk zoveel meer dan alleen tekst.

Ook Jennifer  heeft haar eigen bedrijf opgestart en is ,na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben, zelfstandig aan de slag gegaan als virtual assistent.Tijdens het bouwen van haar website kwam ze erachter dat ze toch ook graag goed, passend beeld wilde hebben. Op stock websites kwam ze de juiste beelden niet tegen.  Het juiste beeld versterkt namelijk de tekst en laat in een oog opslag zien wie je bent.
Zeker wanneer je als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat is het fijn voor je klanten om te weten wie jij bent en wat je voor ze kunt betekenen. Een fotoreportage van jou en jouw bedrijf zijn dan een goede optie.

Portretfotografie - Zakelijk Chantal Cornet Fotografie
Samen planden we vooraf eerst een kennismakingsgesprek in. We bekeken de website van Jennifer, ik vroeg haar welke diensten en services ze haar klanten wil aanbieden en vooral wilde ik meer weten over haar. Vaak helpt het enorm wanneer er een tweede paar ogen even met je meekijkt en meedenkt. Ik stelde haar vragen, dacht met haar mee en legde haar mijn ideeën betreft de fotografie voor.  Ze reageerde superenthousiast en we planden direct een datum in voor de fotosessie. In de week erop schoten we de beelden voor haar website en inmiddels is haar website dan ook helemaal klaar. Omdat ik als ondernemer weet hoe belangrijk een website is zodat je klanten je kunnen vinden, heb je de beelden altijd snel in huis. Je ontvangt van mij een link zodat je de beelden kunt downloaden en digitaal beschikbaar hebt.

Een aantal van de beelden uit de zzp-portret shoot met Jennifer laat ik dan ook graag hier aan jullie zien:

Portretfotografie zzp Chantal Cornet Fotografie

bedrijf in beeld Chantal Cornet FotografiePortretfotografie zzp Chantal Cornet Fotografie

Ben je benieuwd hoe de website van Virtual in Purple is geworden? Of wil je in contact komen met Jennifer om te zien wat zij voor jou kan betekenen? Klik dan even hier.

Heb jij ook een eigen bedrijf en wil jij ook graag een bedrijf in beeld of zzp portret reportage reserveren? Meer informatie vind je op deze pagina.
Heb je toch nog een vraag of wil je jouw sessie reserveren? Neem dan even contact met me op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@chantalcornet.nl