Waarom je juist een fotosessie in de herfst zou moeten doen

Het is inmiddels al weer eind september en dat betekend dus ook dat de herfst officieel al weer is begonnen. De meeste fotosessies vinden plaats in de lente en de zomer maar jongens de herfst is ook echt zó onwijs leuk voor een fotosessie.  Gelukkig zijn er ook in de herfst nog meer dan genoeg mooie dagen en momenten voor een fijne fotosessie.

familie fotoshoot Noordwijkerhout Chantal Cornet Fotografie

Wat dacht je bijvoorbeeld van een fijne fotosessie in het bos tijdens de herfst. Lekker samen wandelen met je lief, of gezellig wandelen, verstoppertje spelen en mooie gekleurde bladeren zoeken samen met de kindjes? Het is zo fijn om lekker even samen er op uit te zijn, te genieten van de natuur en vooral van elkaar.

Lekker banjeren door het bos, gooien met blaadjes en op zoek naar dennenappels, hartstikke leuk voor de kindjes.

Familie fotosessie in het bos LisseDe kleuren en het licht zijn in de herfst ook zo ontzettend mooi, het licht schijnt zo fijn zacht door de bomen. Daar wordt ik als fotograaf ook enorm blij van. Net als het fotograferen van details tijdens jullie fotosessie, juist die kleine details maken het verhaal compleet. Het zijn juist de kleine dingen die je snel vergeet, superfijn om juist die ook nog terug te kunnen zien.

Kinderfotografie Noordwijk Chantal Cornet FotografieZien jullie wat ik bedoel met het zachte licht en mooie herfst dagen? Ik kan een fotosessie in de herfst echt iedereen aanraden. Het is zo enorm leuk om er samen even op uit te gaan en herinneringen te maken voor nu en voor later.

Loveshoot op locatie Chantal Cornet FotografieFamilie fotosessie in het bos LisseGa je gezellig met me mee voor een leuke fotoshoot in de herfst in het bos? Het is echt zo leuk om samen met je gezin, je lief of de hele familie een fotoshoot te doen. Ben je benieuwd naar meer foto’s van de fotosessie in de herfst? klik gerust eventjes hier  voor meer fijne foto’s.

familie fotoshoot Noordwijkerhout Chantal Cornet FotografieWillen jullie ook graag nog een fotosessie reserveren in de herfst?
Mail me gerust even voor meer informatie of om jullie sessie te boeken. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor een fijne fotosessie dus wie weet zie ik jullie binnenkort gezellig voor jullie fotosessie in de herfst.