Fotoshoot tussen de Aardbeien

Tijdens de fotosessies die ik doe, kom ik vaak op een van mijn favoriete locaties in de bossen of het duin.  Een fotosessie op deze leuke locatie had ik echter nog niet eerder gedaan!
Een fotoshoot tussen de aardbeien, hoe leuk is dat?
Elk jaar zie ik deze meisjes weer wanneer ze langskomen voor hun fotosessie. Zo hebben ze weer nieuwe foto’s voor hun wall of Fame bij papa en mama thuis aan de muur.
Het is echt zo enorm leuk om ze elk jaar groter te zien worden, van baby naar peuter naar kleuter. Leuke herinneringen maken op een leuke locatie: samen aardbeien plukken, rondrennen met je zusje, aardbeien laten zien aan mama en ‘tante’ Chantal en na afloop natuurlijk lekker de geplukte aardbeitjes op eten.

Familiefotosessie Abbenes

Fotoshoot Reeuwijk Abbenes Chantal Cornet Fotografie

Natuurlijk wilden ze eventjes aan mama laten zien hoeveel aardbeitjes ze al geplukt hadden en uiteraard kreeg mama een hele dikke kus van de meisjes.
Het is voor mij als fotograaf zo leuk om te zien hoe kindjes dol zijn op hun ouders en andersom natuurlijk. Nog elke keer wordt ik hier enorm blij van dat ik dit soort herinneringen voor jullie kan vastleggen tijdens jullie fotoshoot.

Familiefotosessie Abbenes

Omdat de meisjes mij inmiddels al wat langer kennen wilden ze ook graag eventjes met mij op de foto. Dus heb ik eventjes aan hun mama gevraagd of ze een foto wilde maken. Dit lukte niet perse meteen maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen 🙂 Kijk nou hoe leuk! De kleine wilde er vandoor met de aardbeien, zus moest daar zo hard om lachen en zei dat ook tegen mij waardoor ik ook niet meer bij kwam. Zo leuk om te zien hoe blij

Fotoshoot Abbenes Chantal Cornet Fotografie

Fotoshoot Reeuwijk Abbenes Chantal Cornet Fotografie

Wil jij ook graag een fotosessie reserveren op deze of een van de andere mooie fotolocaties? Stuur me dan gerust even een berichtje om te vragen of ik nog beschikbaar ben.

Ben je benieuwd naar eerdere fotosessies die ik heb gedaan? Klik dan eventjes hier voor de familiefotoshoots en hier voor de newborn lifestyle fotosessies.