Loveshoot | Luc & Madelon

Oh jongens, ik heb nog zo onwijs veel moois met jullie te delen. Het fotoseizoen loopt inmiddels een beetje ten einde en wat was het weer fijn. Al die fijne fotosessies in de zomermaanden en dan die heerlijke herfst die we nu nog hebben er achter aan. Echt , zo blij word ik daarvan!
Er ligt nog heel veel moois te wachten en een van die fotosessies is deze hele fijne loveshoot met Luc & Madelon.

Loveshoot op locatie Chantal Cornet Fotografie
Luc heb ik leren kennen bij het bedrijf waar we samen werkten.  Deze fotosessie hebben we gedaan net voor hij vertrok. Hij gaat binnenkort namelijk aan de slag bij defensie. En ik heb zelden iemand ontmoet zoals hij: Oprecht, geïnteresseerd, nooit te veel moeite om een ander te helpen. Alle leuke gesprekken die we altijd hadden over alles wat we meemaakten tijdens werk. Onze gezamenlijke grapjes, in de rij voor de magnetron en alle lol die we met zijn allen hadden en dan tot ontdekking komen dat we gewoon familie zijn, hoe leuk!
De vriendin van Luc, Madelon had ik ook al eens eerder ontmoet en nu zag ik ook haar gezellig weer tijdens de fotosessie. En echt, wat is er nu mooier dan een fijne fotosessie, op een prachtige locatie, met heel zacht licht (daar word ik als natuurlijk licht fotograaf enorm blij van!)  met twee van zulke lieve mensen. Die hartstikke stapel gek zijn op elkaar.

En juist omdat Luc straks veel van huis zal zijn,  zijn deze beelden heel erg waardevol om te hebben voor hen.  Samen knuffelen, lekker gek doen en wat hebben we vooral heel veel gelachen tijdens deze fotosessie.  De liefde tussen deze twee, de lol die ze samen hebben, het was echt zo onwijs fijn tijdens deze loveshoot. En ik ben heel erg blij dat ik dit voor hen heb mogen vastleggen. De zusjes van Luc waren ook gezellig mee tijdens deze fotosessie, zo hadden ze namelijk meteen een leuk cadeau voor de trouwdag van hun ouders. Meer van die fotosessie deel ik natuurlijk binnenkort ook met jullie.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het echt elke keer weer voelt als een cadeautje dat ik zoveel liefde mag vastleggen. Dat ik mag doen wat ik het liefste doe, keer op keer weer. Het vastleggen van deze mooie momenten, de momenten van nu en de herinneringen voor later.  Ik zou niet anders meer willen.
Kijken jullie mee naar deze fijne loveshoot op locatie?

Loveshoot Lisse Chantal Cornet FotografieLoveshoot op locatie Noordwijk Chantal Cornet Fotografie

Loveshoot Lisse Chantal Cornet Fotografie

Portret sessie fotoshoot lisse Chantal Cornet Fotografie

herfst fotoshoot loveshoot in het bos Chantal Cornet FotografiePortretfotografie Chantal Cornet Fotografie

Ik kan niet wachten op nog veel meer fijne fotosessies op locaties zoals deze. Wil je alvast jouw loveshoot of familiefotosessie reserveren? Neem dan gerust even contact met me op om te vragen of ik nog een plekje vrij heb.