Bon Bini na Boneiru! Welkom op Bonaire!

Op vakantie naar Bonaire!
Hoe heerlijk is het om aan het einde van het jaar nog eventjes de kou te ontvluchten en lekker met vakantie te gaan!
Tijdens de reizen die wij maken , wat we zo vaak proberen te doen als mogelijk is, komt de inspiratie bij mij vaak vanzelf.
Even weg uit de vertrouwde omgeving. Nieuwe indrukken, andere mensen om je heen, natuur, rust, ruimte en vooral eventjes geen wekker vroeg in de ochtend.

Tijdens de wintermaanden de zon opzoeken, dat deden wij normaal gesproken niet eigenlijk maar als zelfstandig ondernemer met de meeste drukte in de periode van maart tot en met begin december blijft enkel de winter over voor vakantie!
In 2017 zaten wij dus op 5 december in het vliegtuig, kregen we kruidnootjes aan boord én stapten we vervolgens uit in de warmte van de Carribean. Hoera, vakantie!

Reisfotografie Bonaire

Na eerder al Aruba en Curacao was het nu dus de beurt aan Bonaire. En wat een ander eiland weer.
Voor duikers is dit echt het paradijs! Er zijn maar liefst 96 duikspots op het eiland. Wanneer je niet kunt duiken kun je ook lekker snorkelen. Of het nationaal park verkennen, genieten van de zon, de zee en het strand en natuurlijk kun je tijdens je rondje over het eiland, op zoek naar flamingo’s. Ik verklap je alvast dat je ze vind bij het Goto meer én vlakbij de zoutpannen.

Voor nu , kijk lekker mee naar de beelden die ik voor jullie heb meegenomen vanuit Bonaire.
Natuurlijk ben ik heel benieuwd of jullie al naar Bonaire zijn geweest of dat je misschien wel heel graag die kant op wilt nu je de foto’s hebt gezien.

Reisfotografie Bonaire

Reisfotografie Bonaire

Reisfotografie BonaireReisfotografie BonaireReisfotografie BonaireReisfotografie Bonaire

Reisfotografie Bonaire

Reisfotografie Bonaire

Ben je benieuwd naar meer reisverhalen? Klik dan even hier om naar de blog over Valencia te gaan.
Nog meer zien? Neem dan een kijken op mijn tweede website over reizen en fotografie.
Je vind de website hier