Familiefotografie Chantal & James

Deze fotosessie was ook weer zo fijn om te doen! Deze leukerds ken ik namelijk al heel erg lang, we hebben ooit samen gewerkt en sinds die tijd zijn dit vrienden van ons. Hoe leuk is het dan dat ze mij vragen om een fotosessie te doen van hun eigen gezin, samen met tante Kate,  als cadeau voor de trouwdag van hun ouders? Die ik uiteraard ook ken van onze jaarlijkse verjaardagspartijtjes bij dit gezin, die altijd heel erg gezellig zijn. 

fotosessie in de herfst op locatie in het bos
Het voordeel van een fotosessie als deze is dat ik iedereen al ken, dat zij mij al kennen en dat de fotosessie vooral lekker relaxt is en wat hebben we gelachen. Die kleine heeft echt enorme humor en gekken bekken trekken draait ze ook haar hand niet voor om. Heeft ze van haar vaders kant van de familie, hihi!

Tijdens deze sessie familiefotografie gebeurde er zoveel, iets met hondenpoep waar je het niet verwacht. Iets met het fotograferen van de fotograaf , het kan allemaal. Een en al gekkigheid en lol maar wat was het leuk! En ook weer op deze prachtig mooie locatie. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar een fotosessie in de herfst is toch echt wel een van mijn favorieten om te doen. Elk seizoen heeft zijn voordelen maar de herfst is ver uit mijn favoriet. Natuurlijk dan wel de warme zonnige herfstdagen, en niet die koude en natte maar dat snappen jullie vast wel.

Na afloop van deze fijne sessie familiefotografie was het nog steeds zulk heerlijk weer dat we besloten gezellig nog even met zijn alleen een ijsje te eten, hoe leuk is dat! En het mooie is dat er naast deze fotolocatie een heerlijke ijssalon zit, ideaal! 

Portretfotografie op locatie
familiefotografie herfst noordwijk
familiefotografie herfst noordwijk
familiefotografie herfstfamiliefotografie herfst noordwijk
herfstfotoshoot gezinsfotografie

Hebben jullie al eens een fotosessie gedaan met jullie gezin? of met de hele familie? Het is zo leuk! Samen even een uurtje op pad, leuke foto’s na afloop en weer een hoop nieuwe herinneringen rijker. Ik help jullie hierbij natuurlijk graag. Voor meer informatie over de familiefotografiesessies kun je eventjes hier klikken. Wie weet zie ik jullie binnenkort!