Familiefotografie Duindamseslag

Hoe heerlijk is het dat het weer voorjaar is! De agenda vult zich al weer lekker met fijne fotosessies op prachtige locaties. Ik kan echt niet wachten tot alle mooie dagen er aan komen!
Dit gezin fotografeerde ik  tijdens een fotosessie met de hele familie maar natuurlijk neem ik ook eventjes de tijd om jullie als gezin samen op de foto te zetten.

Tijdens een fotosessie neem ik jullie altijd eerst eventjes mee naar de locatie. Gezellig even kletsen, zo leren we elkaar een beetje kennen en kunnen we aangekomen op de locatie gaan we lekker beginnen met jullie fotosessie. Gewoon ontspannen, eventjes wandelen, gezellig kletsen en grapjes maken. Zo hebben we meteen al een aantal fijne foto’s van jullie als gezin. En ondertussen zijn de kindjes dan ook al wat gewend aan die mevrouw met de camera.

De fotosessie met dit gezin was ook weer zo leuk om te doen! Ik heb de kindjes eerder al gefotografeerd op het kinderdagverblijf van de jongste en grote zus kwam toen gezellig ook even langs om samen op de foto te gaan. Zo leerde ik hun moeder kennen en vervolgens stonden we gezellig met het hele gezin op deze mooie locatie voor hun familie fotoshoot.

Familiefotografie Noordwijkerhout in het bos Chantal Cornet FotografieFamilie fotografie NoordwijkFamilie fotoshoot Noordwijk Chantal Cornet FotografieFamilie fotoshoot Noordwijk Chantal Cornet Fotografie
Familiefotografie Noordwijkerhout Chantal Cornet FotografieFamilie fotoshoot Noordwijk Chantal Cornet FotografieLoveshoot Noordwijkerhout Chantal Cornet Fotografie
Kinderfotografie Noordwijk Chantal Cornet FotografieFotoshoot gezin Noordwijkerhout Chantal Cornet Fotografiefotoshoot gezin bos noordwijk Chantal Cornet Fotografiefotoshoot gezin bos noordwijk Chantal Cornet FotografieKinderfotografie Noordwijk Chantal Cornet Fotografie

Lijkt het jullie ook leuk om samen op de foto te gaan tijdens een familiefotoshoot?
De kinderen kunnen lekker ravotten, papa en mama natuurlijk in de buurt en ook ik doe gezellig mee met de camera in de aanslag! Hier en daar zal ik natuurlijk wat aanwijzingen geven zodat we de mooiste foto’s kunnen maken.