Familiefotografie | Noordwijkerhout

Oh jongens , deze fotosessie was zo onwijs fijn! Echt alles was perfect tijdens deze fotosessie! Het weer zat mee, het was echt heerlijk op deze locatie in het bos! En dan die lieve mensen die ik altijd voor mijn lens heb! Deze keer waren het deze leukerds:  Drie zussen, hun broer en zijn vriendin kwamen langs voor een fotosessie als verrassing voor de trouwdag van hun ouders.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om je ouders te verrassen met leuke foto’s van jullie. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon hartstikke gezellig om even een uurtje samen op een leuke locatie een fotosessie te doen.

Portretfotografie Chantal Cornet Fotografie

fotosessie in de herfst Chantal Cornet Fotografiefotoshoot op locatie portretfotografie NoordwijkerhoutFamiliefotografie op locatie Fotosessie Lisse Chantal Cornet FotografiePortret sessie fotoshoot lisse Chantal Cornet FotografiePortretfotografie Chantal Cornet Fotografie
Fotoshoot fotograaf Lisse

Het was dan ook weer een geslaagde fotosessie en wat waren ze blij met de beelden en het mooie boekje na afloop. Zo leuk wanneer je dan een fijne mail ontvangt waarin ze laten weten dat het zo leuk vonden en er zo blij mee zijn. Dat is toch wel waar ik het uiteindelijk allemaal voor doe. 

Lijkt het jullie ook leuk om samen op de foto te gaan tijdens een familiefotoshoot?
Voor meer informatie over de verschillende fotosessies kun je hier terecht.