Fotoshoot in het bos

Een fotosessie in de herfst op een locatie als deze is sowieso een van mijn favorieten maar wanneer er dan weer zo een lief gezin voor mijn lens staat, hoe fijn!
De fotosessie met dit gezin was ook weer zó enorm leuk om te doen. Deze fotosessie was namelijk een onderdeel van een grotere familiesessie met de hele familie. Omdat iedereen dan toch bij elkaar is, neem ik de gezinnen ook altijd heel eventjes apart mee voor een korte fotosessie van hun eigen gezin en de kindjes.

Fotoshoot gezin bos noordwijk Chantal Cornet FotografieFotoshoot gezin bos noordwijk Chantal Cornet FotografieFotoshoot gezin bos noordwijk Chantal Cornet FotografieFotoshoot gezin bos noordwijk Chantal Cornet Fotografiefamilie fotografie in het bos NoordwijkFamilie fotosessie in het bos LisseLoveshoot in de bossen Noordwijk - Chantal Cornet Fotografie
Familie fotosessie in het bos LisseWillen jullie ook graag nog een fotosessie reserveren?
Mail me gerust even voor meer informatie of om jullie sessie te boeken. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor een fijne fotosessie dus wie weet zie ik jullie binnenkort gezellig voor jullie fotosessie in de herfst