Bruidsfotografie

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! De start van jullie nieuwe leven samen en dit delen met jullie familie en vrienden op jullie trouwdag, wat is er mooier dan dat ♡
De tranen van geluk , de mooie momenten tussen jullie, de liefde,  jullie vrienden en familie die aanwezig zijn om deze dag met jullie te vieren, dat zijn de belangrijke momenten die de herinneringen maken voor later.

Om deel uit te mogen maken van zo’n mooie dag is iets waar ik enorm van kan genieten en ik doe dit dan ook heel graag voor jullie. Juist de kortere bruiloften zonder avond feest zijn de bruiloften waar ik heel erg graag bij ben!
Willen jullie mij graag jullie dag laten vastleggen? Neem gerust even contact op om me te vertellen over jullie dag en om te horen of ik nog beschikbaar ben om voor jullie de bruidsfotografie te verzorgen.

Jullie bruidsreportage is altijd inclusief:

 kennismakingsgesprek

 selectie en bewerking van de foto’s

 minimaal 200 foto’s (bij 6 uur fotografie)

 korte preview van jullie dag binnen 3 dagen na jullie bruiloft

 levertijd van de hele serie binnen 4 weken

 online fotogalerij om te delen met familie & vrienden

Luxe fotoalbum van 20×20 cm

 reiskosten en reistijd inbegrepen binnen Nederland*

bruidsfotografie Leiden. trouwen in Leiden

Investering

  • 4 uur fotografie v.a  € 995
  • 6 uur fotografie v.a  € 1295
  • Extra uur v.a  €150,-
  • 2e fotograaf op aanvraag


M & S – 23.07.2016

” Lieve Chantal, ontzettend bedankt voor de ongelooflijk prachtige foto’s die je gemaakt hebt van onze trouwdag! Door je professionele houding wist je ons helemaal op ons gemak te stellen en zien de foto’s er zo gelukkig uit! Je was er de hele dag maar het voelde totaal niet geposeerd of geforceerd aan en dat vinden wij het allerbelangrijkste! We wensen iedereen zo’n fantastische fotografe toe! ”

D & M – 08.08.2016

”Bedankt voor de mooie foto’s op onze trouwdag en het harde werken voor ons op deze warme dag! Dankjewel!”

 F & S – 10.06.2017

”Wat zijn wij blij dat je op ons pad bent gekomen, het is de investering zeker weten waard geweest. Dankjewel dat je er bij was”

 

De genoemde tarieven zijn op basis van aaneengesloten uren. De prijzen zijn incl. BTW en incl. reiskosten binnen Nederland excl. de waddeneilanden.
Begint jullie dag vroeg en heb ik kans om in files terecht te komen? Ik boek dan heel graag een hotelletje bij jullie in de buurt zodat ik zeker weten op tijd ben!
Willen jullie graag iets anders dan bovenstaand, heb je vragen of wil je mij er graag bij hebben op jullie dag? Neem gerust even contact met me op via info@chantalcornet.nl