Familiefotografie

Familiefotografie op een fijne locatie, samen met je gezin er lekker eventjes op uit.
Op een mooie locatie herinneringen maken waarvan je over een paar jaar nog tegen elkaar zegt, weet je nog, toen?
Gezellig samen een uurtje écht samen zijn en genieten van elkaar? Het kan tijdens een fotosessie met jullie gezin.

Fotograferen doe ik op basis van natuurlijk licht, daarom vinden de meeste fotosessies plaats op een mooie buitenlocatie. Samen kiezen we een geschikte locatie uit die bij jullie past.
Er zijn echt heel veel leuke plekken te vinden, vaak dichterbij dan je denkt.
Een park, het bos, de duinen en het strand, of misschien hebben jullie wel een andere toffe plek waar jullie graag komen? Graag help ik jullie met een keus voor de locatie.

Familiefotografie in de duinen van Haarlem
Hoe gaat een sessie Familiefotografie in zijn werk?
Tijdens de fotosessie kunnen de kinderen lekker ravotten, papa en mama natuurlijk in de buurt en ook ik doe gezellig mee met de camera in de aanslag! Hier en daar zal ik wat aanwijzingen geven zodat we de mooiste foto’s kunnen maken.
Tijdens een familie fotoshoot kunnen de kinderen hun gang gaan, jullie als ouders natuurlijk in de buurt en ook ik doe gezellig mee. Hier en daar zal ik wat aanwijzingen geven zodat we die fijne momentjes van jullie samen kunnen vastleggen.

Voorafgaand aan jullie fotosessie houden we altijd eventjes contact. Misschien hebben jullie nog vragen of ideeën? Zo kan ik jullie ook alvast een beetje leren kennen.
Wanneer er zaken zijn waarmee ik rekening mee kan houden tijdens de fotosessie, hoor ik dat natuurlijk ook heel graag vooraf.

Familiefotografie - Chantal Cornet Fotografie

Na de fotoshoot
Zit het werk er voor mij natuurlijk nog niet op en zal er een selectie gemaakt worden van de foto’s en worden deze bewerkt in de stijl van Chantal Cornet Fotografie.
Dit betreft kleur en uitsnede, er wordt niet gephotoshopt. Tijdens een fotosessie maak ik altijd veel foto’s en alleen de allermooiste foto’s komen door de selectie.
De uiteindelijke selectie bevat het aantal foto’s welke inbegrepen zitten in het geboekte pakket.
Deze ontvang je in hoge resolutie van mij binnen 2 weken na de fotosessie.

Het eindresultaat
De geselecteerde foto’s worden getoond in een online fotogalerij zodat je de foto’s op je gemak kunt bekijken.
Deze galerij kun je zelfs delen met familie & vrienden zodat ook zij de foto’s van jouw fotosessie kunnen zien.
Handig als je de fotosessie met de hele familie hebt gedaan.

Familie fotografie Noordwijk

Wat zijn de kosten voor een fotosessie?
Dat hangt af van het gekozen pakket. Een fotosessie duurt in ieder geval ca.1 uur en je ontvangt de selectie van de beelden binnen 2 weken na jullie fotosessie online in een beveiligde online gallerij waar je de geselecteerde beelden kunt downloaden.
Daarnaast ontvang je ook nog eens een heel tof mini-album cadeau.
Meer informatie over de mogelijkheden voor een fotosessie is te vinden op deze pagina.
Hier vind je ook meer informatie over portretfotografie en newborn lifestyle fotografie.

Hoe kunnen we onze familie fotosessie bij jou boeken?
Hebben jullie zin gekregen in fotoshoot met jullie gezin bij Chantal Cornet Fotografie? Hartstikke leuk!
Wanneer je interesse hebt in een fotoreportage van jullie gezin, hoor ik dat natuurlijk heel graag! Laat me even weten voor welke opties jullie willen gaan. De verschillende mogelijkheden vind je hier.
Hebben jullie een voorkeur voor een dag of tijdstip? bijvoorbeeld in verband met het middagslaapje van jullie kindje(s)? Laat het me gerust eventjes weten.
Op mijn beurt zal ik jullie dan natuurlijk zo snel mogelijk laten weten of ik nog beschikbaar ben.
Daarnaast ontvangen jullie van mij nog wat extra informatie en voorzie ik jullie van de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten van Chantal Cornet Fotografie.

Tevens ontvangen jullie bij boeking van mij ook wat extra informatie met betrekking tot een fijne locatie en ontvangen jullie van mij een informatie sheet met daarin de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoelang van te voren moeten we onze fotosessie reserveren?
Het liefst natuurlijk zodra jullie besloten hebben om een fotosessie te doen met mij erbij als jullie fotograaf. Vooral de weekeinden zitten snel vol , ook de woensdagmiddag en de vrijdagen vullen zich altijd snel. Je mag me altijd even een berichtje sturen om te vragen of ik nog beschikbaarheid heb voor jullie.

Familiefotografie op locatie in het bos van Noordwijk

Wanneer moeten we betalen?
Hebben we een afspraak gemaakt voor jullie familie fotoshoot? Dan ontvangen jullie van mij de factuur voor de kosten van de fotosessie en eventuele reiskosten.
De fotosessie staat definitief voor jullie geboekt na betaling van de factuur. Zo weten jullie zeker dat ik er ben op de afgesproken dag en tijd en op mijn beurt zorg ik dat ik geen andere fotosessie voor die dag en tijd aanneem.

Heb je toch nog een vraag of wil je nog iets van me weten? Stuur me gerust een berichtje en wie weet zie ik jullie snel voor jullie sessie familiefotografie.