Loveshoot

Hoe tóf is het om mooie foto’s van jullie samen te hebben? Even een momentje écht samen zijn tijdens een fijne fotoshoot?
Tijdens een loveshoot op een mooie locatie herinneringen maken voor nu én voor later. Op een ontspannen manier leg ik jullie liefde graag voor jullie vast.

Hoe gaat een sessie Loveshoot in zijn werk?
Tijdens een loveshoot neem ik jullie mee naar een paar mooie plekjes op de afgesproken locatie.
We kletsen gezellig eventjes onderweg naar de eerste fotolocatie. Ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat het stiekem wel een beetje spannend kan zijn om op de foto te gaan. We maken er een gezellig tijd van samen.
Hier en daar zal ik wat aanwijzingen geven tijdens jullie loveshoot zodat we die fijne momentjes van jullie samen kunnen vastleggen. Het is namelijk zó leuk om mooie foto’s van jullie samen te hebben.

Loveshoot op locatie Chantal Cornet Fotografie

Voor de fotosessie
Voorafgaand aan jullie fotosessie houden we gezellig contact.  Zo kan ik jullie ook alvast een beetje leren kennen. Misschien hebben jullie nog vragen of ideeën?
Wanneer er zaken zijn waarmee ik rekening mee kan houden tijdens de fotosessie, hoor ik dat natuurlijk ook heel graag vooraf.
Bij boeking van jullie loveshoot ontvangen jij van mij ook wat extra informatie met betrekking tot een fijne locatie en de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Na de fotoshoot
Zit het werk er voor mij natuurlijk nog niet op en zal er een selectie gemaakt worden van de foto’s. Deze worden vervolgens bewerkt in de stijl van Chantal Cornet Fotografie.
Dit betreft kleur en uitsnede, er wordt niet gephotoshopt. Tijdens een fotosessie maak ik altijd meerdere foto’s en alleen de allermooiste foto’s komen door de uiteindelijke selectie. Deze selectie bevat het aantal foto’s welke inbegrepen zitten in het geboekte pakket.

Het eindresultaat
De geselecteerde foto’s worden getoond in een online fotogalerij zodat je de foto’s op je gemak kunt bekijken. Deze galerij is na ca. 2 weken na jullie Loveshoot klaar.
Deze galerij kun je zelfs delen met familie & vrienden zodat ook zij de foto’s van jouw fotosessie kunnen zien als je dat wilt.
Loveshoot op locatie in het bos tussen het groen in Noordwijkerhout

Wat zijn de kosten voor een Loveshoot?
De fotosessie duurt ca.1 uur en je ontvangt de selectie van de beelden binnen 2 weken na jullie fotosessie online in een beveiligde online gallerij waar je de geselecteerde beelden kunt downloaden. Daarnaast ontvang je ook nog een tof mini-album!
Meer informatie over de mogelijkheden voor een fotosessie is te vinden op deze pagina. De portretfotografie sessie is geschikt voor 1-2 personen.
Ook meer informatie over portretfotografie en newborn lifestyle fotografie vind je hier.

Hoe kunnen we onze loveshoot bij jou boeken?
Hebben jullie zin gekregen in een Loveshoot bij Chantal Cornet Fotografie? Hartstikke leuk, dat hoor ik graag!
Hebben jullie een voorkeur voor een dag of tijdstip? Geef dat dan bij je berichtje even aan.  Op mijn beurt zal ik jullie dan natuurlijk zo snel mogelijk laten weten of ik nog beschikbaar ben.
Daarnaast ontvangen jullie van mij dan ook nog wat extra informatie en voorzie ik jullie van de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten van Chantal Cornet Fotografie. Klik even hier om me een berichtje te sturen.

Loveshoot op locatie in Noordwijk

Ben je benieuwd naar de loveshoots die ik eerder al deed? klik dan even hier voor de loveshoot van Marije en Merijn , hier voor deze loveshoot in het bos of even hier voor het stel wat danste tussen de bomen.
Ik kan in ieder geval niet wachten om jullie te ontmoeten.