Portretfotografie

​Ben jij hard aan de slag met het opstarten van je eigen onderneming? Heb je al even je eigen bedrijf maar heb je nog steeds die foto’s niet laten maken voor op je website? Wil jij graag nieuwe foto’s voor op je website of social media? Wil je graag mooie foto’s van jezelf? Omdat het daar tijd voor is? Omdat je het verdiend? Portretfotografie is er speciaal voor jou.

Hoe gaat een sessie Portretfotografie in zijn werk?
Een sessie portretfotografie kun je natuurlijk op verschillende manieren invullen. Dit hangt een beetje af van het doel van deze foto’s.
Wil je graag mooie foto’s van jezelf, omdat je dat leuk vind of gewoon omdat je het verdiend? Of ben je bijvoorbeeld net een bedrijf gestart en wil je graag daar foto’s voor? dan kunnen we de sessie iets anders invullen en ook beelden maken van jou aan het werk.
Kijk voor een voorbeeld eventjes hier, of hier.

Fotoshoot in de duinenVoor de fotosessie
Voorafgaand aan jullie fotosessie houden we gezellig contact. Misschien hebben je nog vragen of ideeën?
Zo kan ik je ook alvast een beetje leren kennen. Wanneer er zaken zijn waarmee ik rekening mee kan houden tijdens de fotosessie, hoor ik dat natuurlijk ook heel graag vooraf. Tevens ontvang je bij boeking van mij ook wat extra informatie met betrekking tot een fijne locatie en wat tips en tricks.

Na de fotoshoot
Zit het werk er voor mij natuurlijk nog niet op en zal er een selectie gemaakt worden van de foto’s en worden deze bewerkt in de stijl van Chantal Cornet Fotografie. Dit betreft kleur en uitsnede, er wordt niet gephotoshopt. Tijdens een fotosessie maak ik altijd veel foto’s en alleen de allermooiste foto’s komen door de selectie. De uiteindelijke selectie bevat het aantal foto’s welke inbegrepen zitten in het geboekte pakket.
Deze ontvang je in hoge resolutie van mij binnen 2 weken na de fotosessie. Heb je de foto’s toch eerder nodig? Laat me dat dan gerust even weten en dan zal ik voor je nakijken wat er mogelijk is.

Het eindresultaat
De geselecteerde foto’s worden getoond in een online fotogalerij zodat je de foto’s op je gemak kunt bekijken. Deze galerij kun je zelfs delen met familie & vrienden zodat ook zij de foto’s van jouw fotosessie kunnen zien.

Wat zijn de kosten voor een fotosessie?
De fotosessie duurt ca.1 uur en je ontvangt de selectie van de beelden binnen 2 weken na je fotosessie online in een beveiligde online gallerij waar je de geselecteerde beelden kunt downloaden. Daarnaast ontvang je ook nog een tof mini-album!
Meer informatie over de mogelijkheden voor een fotosessie is te vinden op deze pagina.
Ook meer informatie over de familiefotoshoots en newborn lifestyle fotografie sessies vind je hier.

Hoe kan ik mijn fotosessie bij jou boeken?
Hebben je zin gekregen in een fotoshoot bij Chantal Cornet Fotografie? Hartstikke leuk! Wanneer je interesse hebt in een fotoreportage, hoor ik dat natuurlijk heel graag!
Hebben je een voorkeur voor een dag of tijdstip? Geef het me gerust even door en ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.
Daarnaast ontvangen je dan van mij ook nog wat extra informatie en voorzie ik je van de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten van Chantal Cornet Fotografie.

Klik hier voor meer informatie en prijzen.            Klik hier om met me in contact te komen.