Werkwijze & Informatie

Algemene informatie
Zin gekregen in een leuke fotosessie bij Chantal Cornet Fotografie? Hartstikke leuk!  Hieronder lees je hoe je een fotosessie kunt boeken en hoe het vanaf dat moment verder gaat.

Fotograferen doe ik op basis van natuurlijk licht, daarom vinden de meeste fotosessies plaats op een mooie buitenlocatie. Samen kiezen we een geschikte locatie uit die bij jullie past. Er zijn echt heel veel leuke plekken te vinden, vaak dichterbij dan je denkt: een park, het bos, de duinen en het strand, of misschien hebben jullie wel een andere toffe plek waar jullie graag komen? Graag help ik jullie met een keus voor de locatie.

Voor de newborn lifestyle fotosessie kom ik graag bij jullie thuis.  Zo hebben jullie alles bij de hand voor de kleine en en hoeven jullie niet met de kleintjes naar buiten.

Fotosessie boeken
Wanneer je interesse hebt in een fotosessie, hoor ik dat natuurlijk heel graag! Laat me even weten voor welk pakket jullie willen gaan of jullie een voorkeur hebben voor een dag. Op mijn beurt zal ik jullie zo snel mogelijk laten weten of ik nog beschikbaar ben & jullie van verdere informatie voorzien.

Betaling
Hebben we een afspraak gemaakt? Dan ontvang je van mij de factuur voor de kosten van de fotosessie en eventuele reiskosten (indien verder dan 15km vanaf postcode 2162, 0,40 cent per km). De fotosessie staat definitief voor jullie geboekt na betaling van de factuur. Zo weten jullie zeker dat ik er ben op de afgesproken dag en tijd en op mijn beurt zorg ik dat ik geen andere fotosessie voor die dag en tijd aanneem.

Voor de Fotosessie
Houden we gezellig contact , misschien hebben jullie nog vragen of ideeën en zo kan ik jullie ook alvast een beetje leren kennen. Wanneer er zaken zijn waarmee ik rekening mee kan houden tijdens de fotosessie, hoor ik dat natuurlijk graag. Tevens ontvangen jullie van mij wat extra informatie mbt de locatie en kledingadvies.

Tijdens de fotosessie
Kunnen de kinderen lekker ravotten, papa en mama natuurlijk in de buurt en ook ik doe gezellig mee met de camera in de aanslag! Hier en daar zal ik wat aanwijzingen geven zodat we de mooiste foto’s kunnen maken.

Belangrijk om te weten is dat bij de newborn & baby fotosessies dit gefotografeerd wordt als lifestyle. Er wordt bij geen gebruik gemaakt van props en ik leg de situatie zo veel mogelijk vast zoals deze is.

Na de fotosessie
Zit het werk er voor mij natuurlijk nog niet op en zal er een selectie gemaakt worden van de foto’s en worden deze bewerkt in de stijl van Chantal Cornet Fotografie. Dit betreft kleur en uitsnede, er wordt niet gephotoshopt. Tijdens een fotosessie maak ik altijd veel foto’s en alleen de allermooiste foto’s komen door de selectie. De uiteindelijke selectie bevat het aantal foto’s welke inbegrepen zitten in het geboekte pakket. Deze ontvang je in hoge resolutie van mij binnen 2 weken na de fotosessie.

Het eindresultaat
De geselecteerde foto’s worden getoond in een online fotogalerij zodat je de foto’s op je gemak kunt bekijken. Deze galerij kun je zelfs delen met familie & vrienden zodat ook zij de foto’s van jouw fotosessie kunnen zien. Handig als je de fotosessie met de hele familie hebt gedaan.

Zie ik jullie snel?