Zakelijke Fotografie

Bedrijfsreportages

Als bedrijf wil je natuurlijk graag aan je klanten laten zien wie jullie zijn en waar jullie voor staan.  Door gebruik te maken van beeld op jullie website maar bijvoorbeeld ook op online en offline uitingen kun je jullie branding versterken. Laat zien wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie voor staan. Beeld zegt namelijk zoveel meer dan alleen tekst.

Door te kiezen voor een bedrijfsreportage kunnen we samen in beeld brengen wat jullie doen en wie jullie zijn. Zodat jullie (potentiële) klanten direct weten met wie ze te maken hebben en wat jullie voor hen kunnen betekenen.  Denk hierbij aan goede profiel foto’s, de werkplek, de locatie, beelden die laten zien wat je doet / wat jullie doen.  
Indien gewenst maken we vooraf eerst een afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat jullie wensen en doelen zijn betreft de fotosessie.
Na afloop van de fotosessie ontvangen jullie de geselecteerde bestanden digitaal en kunnen jullie deze rechtenvrij gebruiken voor jullie website, social media of drukwerk. Super handig want zo kun je er direct verder mee aan de slag. 

Heb je interesse in een bedrijfsreportage of heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op via info@chantalcornet.nl voor meer informatie. 

 

 

ZZP Portret

Wil jij graag nieuwe profiel foto’s voor op de website of social media? Zodat men kan zien wie je bent en waar je voor staat? Of ben je net gestart en heb je nog hulp nodig om de juiste beelden te vinden voor je website? Ik denk graag met je mee over de invulling zodat je vliegend van start kunt.
Reserveer een ZZP portret sessie en ik help je graag verder op weg.
Je betaald hiervoor €150,- ex btw en ontvangt hiervoor een selectie van 15 beelden in hoge resolutie welke zijn nabewerkt op uitsnede en kleur. Deze fotosessie duurt ca. 30-45 minuten. Er wordt niet gephotoshopt, we leggen je vast zoals jij echt bent , op een bij jou passende locatie.
Deze worden online aangeleverd zodat je ze direct kunt downloaden en ermee aan de slag kunt.

 

Bedrijf in beeld

Ben je op zoek naar beelden voor op de website en social media , zodat jullie klanten kunnen zien wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie voor staan? Een sfeer impressie van jullie bedrijf, jullie producten en portretten van medewerkers,  dit kan allemaal tijdens de bedrijf in beeld reportage.
De kosten voor deze reportage bedragen €195,- per uur ex btw en hiervoor ontvang je de door mij geselecteerde afbeeldingen in hoge resolutie welke zijn nabewerkt op uitsnede en kleur. Er wordt niet gephotoshopt.
Deze worden online aangeleverd zodat je ze direct kunt downloaden en ermee aan de slag kunt. 

Een aantal reviews die ik na afloop ontving:

Bibliotheek Bollenstreek
”Chantal heeft voor ons een serie foto’s gemaakt in onze bibliotheek in Noordwijk. We wilden graag een serie foto’s voor onze website en drukwerk om onze werkzaamheden te illustreren. Chantal heeft mooie foto’s gemaakt van onze bibliotheek en haar mensen. Chantal is ook erg prettig in de samenwerking, ze is flexibel, enthousiast en snel in het leveren van de foto’s. We zijn erg tevreden!”

Welzijn Teylingen
“We wilden op onze website profielfoto’s van onze medewerkers plaatsen en zochten iemand die op een ongedwongen manier kon fotograferen. Onze eisen: een frisse uitstraling, niet te statisch, foto’s die de openheid en laagdrempeligheid van onze organisatie uitstralen. Chantal heeft dat mooi vast weten te leggen door ons op een ongedwongen manier te fotograferen in de buitenlucht. Chantal is ook nog eens erg prettig om mee samen te werken, wij zijn een tevreden klant.”

Maregroep NV Voorhout
”Bedankt voor de snelle toezending van de foto’s. We hebben ze meteen bekeken en het ziet er goed uit; absoluut prima bruikbare foto’s!”

Voor meer informatie over de zzp-portret sessies en de bedrijf in beeld reportages kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen via het contactformulier op de website of door me een e-mail te sturen via info@chantalcornet.nl